Bütçe
7.500 TL
@16015, Peki Buds 3 Pro'yu kullanırken tasarımsal anlamda uzun kullanımda rahatsızlık veriyor mu?
Freebuds 2 pro kullanıcısı olarak rahatsızlık vermiyor. 4 Pro'yu bütçene göre bulabilirsin ancak 3 Pro'dan daha fazla avantajı yok. Aktif gürültü engellemesi 100 dB gücünde gayet başarılı ama fazladan 2-3 saat şarjı iyi gidiyor diye ekstradan para ödemeye bence gerek yok.

Daha önce 4 sene Buds Pro kullandım. Son 5 aydır Buds 3 Pro kullanıyorum. ANC'si gerçekten mükemmel. Ben kulaklık silikonlarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum fakat dışarıya ses veriyor. Daha küçük tam oturan silikon kullanırken öyle bir sorun yoktu. Ledlerini direkt yokmuş gibi varsayın. Gereksiz ve kullanması zor bir özellik. S23 ve Tab S9 Plus ile kullanıyorum. UHQ ve ANC açık şekilde 5 saat kullanımda yüzde 55 civarı şarjlara iniyor. Aklınızda bir soru varsa cevaplayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Elimde bulunan Buds 2 kulaklığımı emekliye ayırarak kendi aralarında paylaşsınlar diye ev ahalisine teslim ettim. Şu an için kendime 7.500 TL kadar bütçe belirledim. Ekosistem derdim yok ancak telefonum S24+ ve Buds 3 Pro'ya da baktım, açıkçası o fiyata daha iyisi bulunabilir diye de düşündüğümden bu konuda bilgisi olan arkadaşların bilgisini almak istedim. Bu bütçeye kadar daha iyi bir öneriniz var ise önerinizi bekliyorum, illaki 7.500 TL olacak diye bir kuralım yok. Belirlediğim kriter ise kaliteli bir ANC özelliği ve dışarıya çok fazla ses vermemesi.

Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi şimdiden sunarım, iyi sosyaller.
Bunu oneririm. Olumsuz yorumuna rastlamadim.
En ucuz Vatan'da.

Yazdığınız cevaplar için teşekkürler. Buds 3 Pro için birçok inceleme videosu ve kullanıcı yorumu okudum, pişman olan göremedim. Yine marka takıntısıyla birlikte uygun bir fiyata bulduğum için Buds 3 Pro'dan yana tercihimi kullandım. N11 üzerinden güvenli bir satıcı ile 6400 TL civarına geldi, peşin fiyatına 3 taksit de olunca başka bir şeyi değerlendirmeyi pek düşünmedim açıkçası.

Ledlerini direkt yokmuş gibi varsayın.
Ledlerini kullanmayı zaten düşünmüyorum, ortamda o kadar parlamaya gerek yok :D Aklıma takılan bir soru yok kullanıcı yorumları bayağı bir tatmin etti, kafamda soru işareti kalmadı.

Yazdığınız cevaplar için teşekkürler. Buds 3 Pro için birçok inceleme videosu ve kullanıcı yorumu okudum, pişman olan göremedim. Yine marka takıntısıyla birlikte uygun bir fiyata bulduğum için Buds 3 Pro'dan yana tercihimi kullandım. N11 üzerinden güvenli bir satıcı ile 6400 TL civarına geldi, peşin fiyatına 3 taksit de olunca başka bir şeyi değerlendirmeyi pek düşünmedim açıkçası.

Ledlerini kullanmayı zaten düşünmüyorum, ortamda o kadar parlamaya gerek yok :D Aklıma takılan bir soru yok kullanıcı yorumlar bayağı bir tatmin etti, kafamda soru işareti kalmadı.
Buna baktiniz mi?

Evet gördüm, ancak çok da dikkate alacağım bir inceleme olmadı. Buds 2'den geçeceğim için çok da takılacağım ve rahatsız olacağım sorunlardan bahsetmemiş. Binlerce yorum arasından elbette memnun olmayanlar olacaktır, sonuçta herkesi mutlu edemezler.

Yazdığınız cevaplar için teşekkürler. Buds 3 Pro için birçok inceleme videosu ve kullanıcı yorumu okudum, pişman olan göremedim. Yine marka takıntısıyla birlikte uygun bir fiyata bulduğum için Buds 3 Pro'dan yana tercihimi kullandım.

Çok güzel bir fiyata gelmiş, güle güle kullanın bence doğru bir tercih. Son olarak şunu ekleyeyim, kulaklığı kullanmaya başladığınız ilk dönemde kutuya koyarken zorluk yaşayacaksınız, ilk başta insanın çok tersine geliyor ama zamanla alışılıyor korkmayın :) Buds 2 gibi direkt kutuya oturtamayacaksınız ilk etapta. Bu arada kılıf satın almayı da unutmayın, ben Trendyol'dan bir tane silikon aldım güzel korunuyor.