Bütçe
7.500 TL
Evet gördüm, ancak çok da dikkate alacağım bir inceleme olmadı. Buds 2'den geçeceğim için çok da takılacağım ve rahatsız olacağım sorunlardan bahsetmemiş. Binlerce yorum arasından elbette memnun olmayanlar olacaktır, sonuçta herkesi mutlu edemezler.
Kulaklığın İngilizce komutlarına Türkçe desteği gelirse kusursuz bir ürün haline gelecek. Ayrıca düşürmemeye dikkat edin. Köşeli tasarımından dolayı kolay zarar görebiliyor. Kulaklıkları aldıktan 3 gün sonra Marmaray'da omuz yememin üzerine kulağımdan düştü ve ledinin üst kısmı ezildi. Ayrıca ilk zamanlarda hoodie şapkası vs. çıkarırken dikkat edin. Şapkaya takılıp kulaktan fırlayabiliyor. Daha sonradan alışılıyor. Bende Mediamarkt'tan 2500TL almıştım.🙂

Çok güzel bir fiyata gelmiş, güle güle kullanın bence doğru bir tercih. Son olarak şunu ekleyeyim, kulaklığı kullanmaya başladığınız ilk dönemde kutuya koyarken zorluk yaşayacaksınız, ilk başta insanın çok tersine geliyor ama zamanla alışılıyor korkmayın :) Buds 2 gibi direkt kutuya oturtamayacaksınız ilk etapta. Bu arada kılıf satın almayı da unutmayın, ben Trendyol'dan bir tane silikon aldım güzel korunuyor.
O şikayeti çok gördüm, zamanla alışır çok da önemli değil gibi. Kılıf, kulaklıktan önce gelecek yüksek ihtimalle :)

Kulaklığın İngilizce komutlarına Türkçe desteği gelirse kusursuz bir ürün haline gelecek. Ayrıca düşürmemeye dikkat edin. Köşeli tasarımından dolayı kolay zarar görebiliyor. Kulaklıkları aldıktan 3 gün sonra Marmaray'da omuz yememin üzerine kulağımdan düştü ve ledinin üst kısmı ezildi. Ayrıca ilk zamanlarda hoodie şapkası vs çıkarırken dikkat edin. Şapkaya takılıp kulaktan fırlayabiliyor. Daha sonradan alışılıyor. Bende Mediamarkt'tan 2500TL almıştım.🙂
Tavsiyeniz için teşekkür ederim, komut olaylarını pek kullanacağını sanmıyorum ama Türkçe desteği gelirse denemekten çekinmem.

Yazdığınız cevaplar için teşekkürler. Buds 3 Pro için birçok inceleme videosu ve kullanıcı yorumu okudum, pişman olan göremedim. Yine marka takıntısıyla birlikte uygun bir fiyata bulduğum için Buds 3 Pro'dan yana tercihimi kullandım. N11 üzerinden güvenli bir satıcı ile 6400 TL civarına geldi, peşin fiyatına 3 taksit de olunca başka bir şeyi değerlendirmeyi pek düşünmedim açıkçası.

Ledlerini kullanmayı zaten düşünmüyorum, ortamda o kadar parlamaya gerek yok :D Aklıma takılan bir soru yok kullanıcı yorumları bayağı bir tatmin etti, kafamda soru işareti kalmadı.
Hayırlı olsun. Mesleki deformasyon olarak eşte dostta bulunan bütün kulaklık hoparlör gibi cihazları inceler, test ederim inciğine boncuğuna kadar. Buds 3 Pro da çevremde görüp deneyimlediğim, gerçekten çok solid ses veren ve gürültü engellemesi güzel çalışan, ilk bakışta premium hissettiren ve kendi bütçe aralığında popüler cihazlardan biri, genel kullanım amacına sahip hiçbir kullanıcıyı asla üzmeyecektir. Kullanım kolaylığı, kozmetik, yazılım gibi konularda yorum yapamam ancak özellikle güncel Galaxy S serilerinin başarılı built-in ses donanımı ile beraber gerçekten güzel bir ses deneyimi yaşayacağınızı düşünüyorum. Keyifli kullanımlar dilerim.

Hayırlı olsun. Mesleki deformasyon olarak eşte dostta bulunan bütün kulaklık hoparlör gibi cihazları inceler, test ederim inciğine boncuğuna kadar. Buds 3 Pro da çevremde görüp deneyimlediğim, gerçekten çok solid ses veren ve gürültü engellemesi güzel çalışan, ilk bakışta premium hissettiren ve kendi bütçe aralığında popüler cihazlardan biri, genel kullanım amacına sahip hiçbir kullanıcıyı asla üzmeyecektir. Kullanım kolaylığı, kozmetik, yazılım gibi konularda yorum yapamam ancak özellikle güncel Galaxy S serilerinin başarılı built-in ses donanımı ile beraber gerçekten güzel bir ses deneyimi yaşayacağınızı düşünüyorum. Keyifli kullanımlar dilerim.
Günlük kullanım için aldığımdan yeter de artar diye düşünüyorum. Ses kalitesini çok fazla övüyorlar, merak etmedim değil :)

Konuya tekrar güncelleme eklemek istedim. Cihaz elime dün ulaştı, bayağı bir deneyimledim ve beklediğimden de iyi çıktı. Ses kalitesinin ve ANC özelliğinin bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. Özellikle izlediğim ve okuduğum bazı incelemelerde sesin kısık olduğundan bahsedenler vardı ancak ben son sese bile çıkamıyorum. Hi-Fi seviyede şarkı dinleme imkanım olsa öyle de test etmek isterdim ama şimdilik Spotify'ın en yüksek kalitesinde dinliyorum.

İlerleyen zamanda inceleme için ayrı bir konu açabilirim.

Son düzenleme:
Günlük kullanım için aldığımdan yeter de artar diye düşünüyorum. Ses kalitesini çok fazla övüyorlar, merak etmedim değil :)

Konuya tekrar güncelleme eklemek istedim. Cihaz elime dün ulaştı, bayağı bir deneyimledim ve beklediğimden de iyi çıktı. Ses kalitesinin ve ANC özelliğinin bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. Özellikle izlediğim ve okuduğum bazı incelemelerde sesin kısık olduğundan bahsedenler vardı ancak ben son sese bile çıkamıyorum. Hi-Fi seviyede şarkı dinleme imkanım olsa öyle de test etmek isterdim ama şimdilik Spotify'ın en yüksek kalitesinde dinliyorum.

Selamlar hocam, konuyu tekrardan öne çıkarmak gibi olacak ama sormadan edemeyeceğim, çünkü şu sıralar benzer kriterlerde bir kulaklık arayışı içerisindeyim. Gördüğüm kadarıyla 1 ay gibi bir süre geçmiş. Ürünün performansı nasıl? Özellikle ses kalitesi ve ANC'yi merak ediyorum.

Selamlar hocam, konuyu tekrardan öne çıkarmak gibi olacak ama sormadan edemeyeceğim, çünkü şu sıralar benzer kriterlerde bir kulaklık arayışı içerisindeyim. Gördüğüm kadarıyla 1 ay gibi bir süre geçmiş. Ürünün performansı nasıl?
Üründen memnunum, fiyatını da bence hak ediyor. 96 KHz ses sunabildiği için Apple Music ile kullanıyorum ve dinlediğim şarkıdan daha bir zevk alır oldum. ANC özelliği beklediğimden iyi, sadece yüksek hızda rüzgar estiği zaman bazen rüzgarın sesi duyulabiliyor o da çok rahatsız edici değil. İlk çıktığında satın alan kullanıcılardan kulaklıkların şarjı konusunda sorun yaşamaya başladıklarını belirtenler var ne kadar doğru bilemiyorum yine de değerlendirin.

Bununla ilgili ayrı bir inceleme konusu da açacağım zamanla.

Merhaba konuyu hortlatıyorum sanırım ama Buds 3 Pro almışsınız sanırım ben de almayı düşünüyorum da memnun musunuz? Aklımda Huawei FreeBuds Pro 4 ile Samsung Buds 3 Pro var. Samsung S24 FE telefonum var. Buds 3 Pro da kronik sorun var sanırım sol kulaklığın şarj olmaması vs. siz bir sorun yaşadınız mı?

Merhaba konuyu hortlatıyorum sanırım ama Buds 3 Pro almışsınız sanırım ben de almayı düşünüyorum da memnun musunuz? Aklımda Huawei FreeBuds Pro 4 ile Samsung Buds 3 Pro var. Samsung S24 FE telefonum var. Buds 3 Pro da kronik sorun var sanırım sol kulaklığın şarj olmaması vs. siz bir sorun yaşadınız mı?
Ben ürünü aldığımdan bu yana her gün en az 2-3 saat kadar hem bilgisayarda hem telefonumda kullanıyorum hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Üründen gayet memnunum, pişmanlık duyduğum bir yanı hiç olmadı.