Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 7.500 TL
- Makaleler
- 23
Mikrofondan anlamam fakat IEM ve DAC için bu ikisini öneririm.
wraithesports.com
wraithesports.com
Moondrop Dawn Pro Yüksek Performans DAC/AMP Ses Kartı
Kiwi Ears Quartet IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
rvsfsh
Uzman
Mikrofondan anlamam fakat IEM ve DAC için bu ikisini öneririm.
![]()
Moondrop Dawn Pro Yüksek Performans DAC/AMP Ses Kartı
wraithesports.com
![]()
Kiwi Ears Quartet IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
TRUTHEAR HEXA ile farkları ne acaba aralarında 1000 TL fark var ancak bu globalde 20 dolar daha pahalı ilginç geldi.
- Makaleler
- 23
Hexa'da bass yok fazla. Ben önermem.TRUTHEAR HEXA ile farkları ne acaba aralarında 1000 TL fark var ancak bu globalde 20 dolar daha pahalı ilginç geldi.
rvsfsh
Uzman
Tamam hocam teşekkür ediyorum. Başka bir altarnatif öneriniz yok ise (ses kasmak için) bu 2 liyi sipariş veriyorum.
- Makaleler
- 23
Başka önerim yok hayırlı olsun.Tamam hocam teşekkür ediyorum. Başka bir altarnatif öneriniz yok ise (ses kasmak için) bu 2 liyi sipariş veriyorum.
rvsfsh
Uzman
Birde hocam bir sorum daha olacaktı. Bu ıem in üzerinde 2 swich var ne işe yarıyor? Hiç Türkçe içerik bulamadım aldıktan sonra neler yapmam gerekiyor bilmiyorum.
- Makaleler
- 23
Tak calistir mantigiyla kullanabilirsiniz ek ayara gerek yok.Birde hocam bir sorum daha olacaktı. Bu ıem in üzerinde 2 swich var ne işe yarıyor? Hiç Türkçe içerik bulamadım aldıktan sonra neler yapmam gerekiyor bilmiyorum.
rvsfsh
Uzman
Tak calistir mantigiyla kullanabilirsiniz ek ayara gerek yok.
Merhaba hocam. Siparişler geldi ve şunu söylemek istiyorum, normalde telefonda da Anker liberty 4 kullanıyordum. Artık elim ona gitmiyor. Çok teşekkür ederim, siz olmasaydınız hexa alacaktım ve bu kadar mutlu olur muydum bilmiyorum.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 23
Guzel gunlerde kullanin. Cok mutlu oldum begenmenize. Hexa, coskulu bir sekilde muzik dinlemek icin alinacak model degil zaten. Kiwi Ears Quartet daha iyi bir deneyim sundugu icin onerdim. Tekrardan guzel gunlerde kullanin.Merhaba hocam. Siparişler geldi ve şunu söylemek istiyorum, normalde telefonda da Anker liberty 4 kullanıyordum. Artık elim ona gitmiyor. Çok teşekkür ederim, siz olmasaydınız hexa alacaktım ve bu kadar mutlu olur muydum bilmiyorum.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-