Şu an 7500 liraya satılıyor bu koltuk bu paraları hak eder mi? Boy ve kilo olarak aşırım yok uyumluyum sadece rahatlığı ve sağlamlığı konusunda düşüncelerim var.
Hira daha rahat diyorlar genelde ama Anka da yaklaşık 2000 lira daha pahalı.Hira'yı bilmiyorum ama şu an Anka kullanıyorum hocam yaklaşık 1.5 hafta olacak çok memnunum. Eğer ekstra bir özelliği yoksa Hira'nın Anka da alabilirsin.
Hira'yı kullanmadım,fakat Anka aktif kullanıyorum tipleri de çok benziyor.Şu an 170 tl falan fark var amazon üzerinden bakarsanız.Hira daha rahat diyorlar genelde ama Anka da yaklaşık 2000 lira daha pahalı.
Bunun ayakları plastik mi bana mı öyle geliyor? Hira çelik gözüküyor.Hira'yı kullanmadım,fakat Anka aktif kullanıyorum tipleri de çok benziyor.Şu an 170 tl falan fark var amazon üzerinden bakarsanız.
Ayağındaki iskelet demir bildiğiniz dökme,tekerlekler sert plastik ki bu hepsinde öyle diye biliyorum.Ki hira ya göre fazlasıyla etli ve kalın ayakları.Bunun ayakları plastik mi bana mı öyle geliyor? Hira çelik gözüküyor.
Ayağındaki iskelet demir bildiğiniz dökme, tekerlekler sert plastik ki bu hepsinde öyle diye biliyorum. Ki hira ya göre fazlasıyla etli ve kalın ayakları.
Boy kilo durumunuz nedir?Ben anka modelini kullanıyorum tavsiye ederim kesinlikle