Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Bu, rus mermisi. Uyumlu değil.İzli mermi, kırmızı çember.
G3 ve MG3 gibi silahlarda kullanıma uygun.
3mm g3 için sıkıntı çıkarmaz, mekanizmada fazla pay var. Kovanın çıktığı yer de öyle. Tek sıkıntı barut istikakı olur ve erken temizlik gerekir.
DarthGorsoy
Bilgin
3mm g3 için sıkıntı çıkarmaz, mekanizmada fazla pay var. Kovanın çıktığı yer de öyle. Tek sıkıntı barut istikakı olur ve erken temizlik gerekir.
G3, 51 kullanmiyor mu? Bu PKM'den cikma bir mermiydi sanırsam. Epey oldu çekeli.
Bazı silahları farklı MKE dışında mühimmatlar haricinde denemiştim, sağlıklı değil ama çalışacaktır. Çekirdek boyu zaten namluya uygun tek fark kovan kısmının sonu. İğne yeterince uzun olduğu için ateşleme olacaktır.G3, 51 kullanmiyor mu? Bu PKM'den cikma bir mermiydi sanırsam. Epey oldu çekeli.
Bu silahlar arazi şartlarına göre üretildiği için bir şekilde çoğu durumu tolere edecektir.
Ama 12.7mm nato uçaksavar ile 12.7mm Rus mermisi kesin çalışmayacaktır bunu biliyorum
51 kullanıyor ama mekanizmanın sırt kısmı 2 çıkıntılı ve iğnesi her iki mermiyi patlatabilecek kapasitede. Bazı İran ve Pakistan üretimi g3 tüfekleri hakkında bilgim yok çünkü revizeli.G3, 51 kullanmiyor mu? Bu PKM'den cikma bir mermiydi sanırsam. Epey oldu çekeli.
DarthGorsoy
Bilgin
Bazı silahları farklı MKE dışında mühimmatlar haricinde denemiştim, sağlıklı değil ama çalışacaktır. Çekirdek boyu zaten namluya uygun tek fark kovan kısmının sonu. İğne yeterince uzun olduğu için ateşleme olacaktır.
Bu silahlar arazi şartlarına göre üretildiği için bir şekilde çoğu durumu tolere edecektir.
Ama 12.7mm nato uçaksavar ile 12.7mm Rus mermisi kesin çalışmayacaktır bunu biliyorum
51 kullanıyor ama mekanizmanın sırt kısmı 2 çıkıntılı ve iğnesi her iki mermiyi patlatabilecek kapasitede. Bazı İran ve Pakistan üretimi g3 tüfekleri hakkında bilgim yok çünkü revizeli.
Finliler de 57 yerine 54 kullanmislardi sanirim MG42'de.
Mg42 hakkında bir bilgim yok ama mg3 modelinin daha taşınabilir haline benziyor.Finliler de 57 yerine 54 kullanmislardi sanirim MG42'de.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-