New York'ta belirli lokasyonlardaki 7 eleven marketlerinde, marketin logosunu dövme olarak yaptıranlara 711 gün boyunca ücretsiz kahve verilecekmiş.
Acaba aynı kampanyayı BİM, A101, şok gibi marketler burada yapsa ne olurdu... 😅

Çok basit çözüm. Geçici dövme yaptırıp ilk gününden gideceksin diyeceksin yaptırdım faydalanmak istiyorum. Damacana(lar) götürüp içecek stoklayacaksın. Sonra istersen küvete doldur içinde yüz istersen iç.

Son düzenleme:
Çok basit çözüm. Geçici dövme yaptırıp ilk gününden gideceksin diyeceksin yaptırdım faydalanmak istiyorum. Damacana(lar) götürüp iced americano stoklayacaksın. Sonra istersen küvete doldur içinde yüz istersen iç.
Elon Musk Snl GIF by Saturday Night Live

Elon Musk.
Tek yanlış yer, damacana yerine su tankeri götürmek lazım.

Çok basit çözüm. Geçici dövme yaptırıp ilk gününden gideceksin diyeceksin yaptırdım faydalanmak istiyorum. Damacana(lar) götürüp iced americano stoklayacaksın. Sonra istersen küvete doldur içinde yüz istersen iç.
Maalesef dövmeyi onlar marketin içinde yapacaklarmış 🥹

Su tankerini dükkana mı sokacaksın? Damacana götür dışarıya da bir su tankeri hazırla damacanayla su tankerine boşalt. Her şeyi de biz mi anlatalım yav :D.
Hocam bu adamların makineleri var değil mi? Zaten tanker borusu ile geliyor, itfayecilerin kullandığı borudan onu takarsın işte makinenin ucuna.