7 metre mesafe için Xiaomi AX3000T vs Mercusys MR90X router

User0

Uzman
TurkNet Fiber 100Mbps kullanıyorum. Router'a 2 duvar 7 metre uzaklıktaki bilgisayarım için Xiaomi AX3000T ile Mercusys MR90X arasında kaldım. Bu mesafede tam hız ve stabilite için OpenWRT yüklü AX3000T yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet fiber 100Mbps kullanıyorum. Router'a 2 duvar 7 metre uzaklıktaki bilgisayarım için Xiaomi AX3000t ile mercusys MR90X arasında kaldım. Bu mesafede tam hız ve stabillik için OpenWrt yüklü AX3000t yeterli olur mu?

Paran varsa MR90X tercih etmeni öneririm.

MR90X alıp OpenWRT kurun. AX3000T'deki CPU biraz güçsüz kalıyor. MR90X donanımları gayet güçlü.
TurkNet Fiber 100Mbps kullanıyorum. Router'a 2 duvar 7 metre uzaklıktaki bilgisayarım için Xiaomi AX3000T ile Mercusys MR90X arasında kaldım. Bu mesafede tam hız ve stabilite için OpenWRT yüklü AX3000T yeterli olur mu?

Peki Keenetic önerir misiniz? KN-3811 Hopper modeli iyi midir?
Evet iyidir. Yeni Hopper tam F/P. OpenWRT kullanmak istiyorsanız MR90X alın ama kurulumu biraz zor. Keenetic yazılımı denemek istiyorsanız Hopper alın. Keenetic yazılımlarının kendine göre avantajlarıda var tabii, domain vermesi vs gibi. Karar size kalmış, ben ikisi arasından MR90X aldım memnunum.

MR90X aldım fakat OpenWrt kurulumunda factory dosyasını indirmeye çalışınca kernel dosyası iniyor. Bunun kurulumunu eğer yaptıysanız açıklamanız mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…