Bütçe
3000

talhaagarr

Uzman
İyi akşamlar. Türk Telekom'un vermiş olduğu TP-Link EX520v Router'ı kullanıyorum. Router fiber kablodan ötürü evin girişi/koridor sayılabilecek bir yerde konumlanıyor. 1000 Mbps olan hız odama gelene kadar 250-200'lere kadar düşüyor. Başka bir yere de kablo çekmek istemediğim için başlıkta yazan iki cihazdan birini alacağım. Kendi odam evin en sonunda. Ev 3+1 150 metrekare. Sizce elimdeki router ile hangi cihazı daha performanslı kullanırım? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar. Türk Telekom'un vermiş olduğu TP-Link EX520v Router'ı kullanıyorum. Router fiber kablodan ötürü evin girişi/koridor sayılabilecek bir yerde konumlanıyor. 1000 Mbps olan hız odama gelene kadar 250-200'lere kadar düşüyor. Başka bir yere de kablo çekmek istemediğim için başlıkta yazan iki cihazdan birini alacağım. Kendi odam evin en sonunda. Ev 3+1 150 metrekare. Sizce elimdeki router ile hangi cihazı daha performanslı kullanırım? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Ortadaki modemin markası ne ise aktarıcın o olacak. Yoksa TP-Link'te ping oluyor. Easymesh aktif etmezsen online oyunda lag yersin. Başıma geldi.

Not: Antenin hiçbir etkisi yok. Denedim. Ne kadar çok olursa olsun ne kadar para verirsen ver sonucu etkilemedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
TP-Link HX520(2-pack) | Wi-Fi 6 mesh sistemi | AX3000 Mbps | Dual-band | WPA3, easymesh, çoklu SSID, ebeveyn kontrolü | aginet uygulama ile kolay kurulum | geniş kapsama alanı.
Bu nasıl hocam?

Buna Ethernet kablosu çekmen gerekiyor bilgin olsun. Kablo çekmeden de kullanılır ama istediğin performans için kablo çek.

Bu kabloyu kapı altından ve halılardan rahatça geçirebilirsin yassı olduğu için.