MR90X aldım fakat OpenWrt kurulumunda factory dosyasını indirmeye çalışınca kernel dosyası iniyor. Bunun kurulumunu eğer yaptıysanız açıklamanız mümkün mü?
Factory dediği dosya initramfs-kernel.bin dosyası zaten. Yanlış bir dosya indirmiyorsun. Yalnız kurulumu yaparken dikkat et, anlamadığın yerde sor, cihazı brick etme. OpenWRT kurulumunu routerın bilgisayara kablolu bağlı iken yap ve kablon LAN1 portunda takılı olsun.

Buradan sysupgrade dosyasını indir onu dene ama ubi olanı değil normal olan MR90X dosyasındakini indir.
Yanlış bilgi vermeyin, ilk kurulumda öncelikle initram yani kernel, sonrasında sysupgrade'i flashlayacak. Doğru kurulum talimatlarına uymadığı takdirde cihazı brick olabilir.

Factory dediği dosya initramfs-kernel.bin dosyası zaten. Yanlış bir dosya indirmiyorsun. Yalnız kurulumu yaparken dikkat et, anlamadığın yerde sor, cihazı brick etme. OpenWRT kurulumunu routerın bilgisayara kablolu bağlı iken yap ve kablon LAN1 portunda takılı olsun.

Yanlış bilgi vermeyin, ilk kurulumda öncelikle initram yani kernel, sonrasında sysupgrade'i flashlayacak. Doğru kurulum talimatlarına uymadığı takdirde cihazı brick olabilir.
Pardon ben farklı bir cihazla karıştırmışım arkadaş doğruyu söylüyor buradan factory dosyasını yükle.

Pardon ben farklı bir cihazla karıştırmışım arkadaş doğruyu söylüyor buradan factory dosyasını yükle.
YouTube’daki MR70X’e göre hazırlanan video ne yazık ki bende işe yaramadı. Sitesinde SSH erişiminden bahsedilmiş ama ben SSH’ı arayüzden açamadım.

YouTube’daki MR70X’e göre hazırlanan video ne yazık ki bende işe yaramadı. Sitesinde SSH erişiminden bahsedilmiş ama ben SSH’ı arayüzden açamadım.
MR70X'e göre olan videoya göre yapmayacaksınız zaten. Arkadaş yukarda link atmış, o link üzerinde nasıl kuracağınız yazmakta. MR90X'e dümdüz web arayüzünden yükleyemezsiniz.

MR70X'e göre olan videoya göre yapmayacaksınız zaten. Arkadaş yukarıda link atmış, o link üzerinde nasıl kuracağınız yazmakta. MR90X'e dümdüz web arayüzünden yükleyemezsiniz.

Aslında yüklenebiliyor ama her MR90X de olmuyor onu kontrol edebiliyorsun attığım linkte anlatımı mevcut.