Merhabalar benim odamda 100Mbps'lik Türk Telekom internet var. Odada gayet güzel çekiyor bir sorun yok ama 7 metre ötedeki salondan çekmiyor. Laptop'ta Asus yani sorun yok internet kartında vs modemin yanında falan çekiyor. Üstüne üstlük router'da kullaniyoruz router salonda kablolu laptop'a bağlı ama nafile. Router mi Router 4A. Sorun router'da mi internettemi anlamış değilim. Nasıl çözebiliriz bunu?
Detaylar
Kim cevapladı?dewberry
Üstün
Merhaba benim odamda 100Mbps'lik Türk Telekom internet var. Odada gayet güzel çekiyor bir sorun yok ama 7 metre ötedeki salondan çekmiyor. Laptopta ASUS yani sorun yok internet kartında vs modemin yanında falan çekiyor. Üstüne üstlük Router'da kullaniyoruz router salonda kablolu laptopa bağlı ama nafile. Router mi router 4a. Sorun Router'da mi internettemi anlamış değilim. Nasıl çözebiliriz bunu?
Routerda bir sorun olabilir. Laptop modelin nedir ?
Asus Vivobook GTX1650S I7 11. Nesil islemci olan model. Router ise aldiktan sonra gordum ki cok kotulemisler.Routerda bir sorun olabilir. Laptop modelin nedir ?
Kablolu bağlantıda sorun yoksa, router kaynaklı olabilir. Yeniden kurulum yapın, kanal ayarlarıyla oynayın. Biraz deneme yanılmayla routerdan olup olmadığı anlaşılabilir.
Hocam kac kere resetledik. Kablolu da bagladik kablosuzda ama yok. Laptop ana TT modeminin yaninda sorun yok. Bende Router'dan kaynakli oldugnu dusunuyorum.Kablolu bağlantıda sorun yoksa, router kaynaklı olabilir. Yeniden kurulum yapın, kanal ayarlarıyla oynayın. Biraz deneme yanılmayla routerdan olup olmadığı anlaşılabilir.
dewberry
Üstün
Hocam kac kere resetledik. Kablolu da bagladik kablosuzda ama yok. Laptop ana TT modeminin yaninda sorun yok. Bende Router'dan kaynakli olduğunu dusunuyorum.
Routera factory reset atip duzgunce yeniden kurun.
FloridaBoy
Yetkin
- Makaleler
- 1
Wi-Fi dalgaları duvarlardan geçince bağlantı kalitesi düşer
Özellikle 5GHz ise.
"7 metre"nin bir önemi yok
Arada duvar olmasa 75 metreden de çeker.
Fiziksel engel (duvar) = Radyo dalgalarının bozulması anlamına gelmektedir
"7 metre"nin bir önemi yok
Fiziksel engel (duvar) = Radyo dalgalarının bozulması anlamına gelmektedir
O nasil yapiliyor?Routera factory reset atip duzgunce yeniden kurun.
Ah ya kotu oldu o.Wi-Fi dalgaları duvarlardan geçince bağlantı kalitesi düşerÖzellikle 5GHz ise.
"7 metre"nin bir önemi yokArada duvar olmasa 75 metreden de çeker.
Fiziksel engel (duvar) = Radyo dalgalarının bozulması anlamına gelmektedir![]()
Ozzytaste
Yetkin
Tp-Link Tl-WA850RE 300Mbps N Kablosuz Kompakt Access Point Ve Menzil Genişletici Fiyatı ve Özellikleri
Tp Link Tl WA850RE 300Mbps N Kablosuz Kompakt Access Point Ve Menzil Genişletici fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Tp Link Tl WA850RE 300Mbps N Kablosuz Kompakt Access Point Ve Menzil Genişletici en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
Bu cihazı al çözülsün sorunun.