845

Üstün
Evet alındığından beridir hiç temizlenmeyen EVGA GTX 1070 FTW kartımı bugün hava iyiyken bir temizleyeyim dedim. Kartın pis halini atmak istemedim çünkü mide bulandırıcı haldeydi. Sebebi de sigara dumanı. Asla ama asla kasanıza sigara dumanı girmesine izin vermeyin arkadaşlar. Fanları 4 kez alkol ile yıkadım anca o şekilde çıkabildi sarılığı. Blok kısmını da leke sökücü ile temizledim, şu an mis gibi oldu kart. Parfüm sıkıp kullanmaya devam edilebilir artık.

1751817107247.webp

1751817146702.webp

1751817180339.webp

Geçen sene ben de aynısını Zotac GTX 1050 Ti için yapmıştım bir tanıdığın kartına. Gerçekten çölde kullanılmış gibi, perişan haldeydi kart. Didik didik temizledik, pırıl pırıl ettik. Ama hiç aklıma gelmedi before-after fotoğrafını çekmek 😀

Ondan sonra da bu senenin başında kardeşimin bilgisayarındaki Asus Rog Strix RX 580 için yaptım aynısını. It Takes Two ana ekranında bile 90 küsür derecelere çıkıyordu kart, bakım sonrası 61 dereceyi geçmedi Furmark'ta falan.

Gerçekten zevkli iş ya ekran kartı bakımı yapmak.

Son düzenleme:
Geçen sene ben de aynısını Zotac GTX 1050 Ti için yapmıştım bir tanıdığın kartına. Gerçekten çölde kullanılmış gibi, perişan haldeydi kart. Didik didik temizledik, pırıl pırıl ettik. Ama hiç aklıma gelmedi before-after fotoğrafını çekmek 😀
Gerçekten zevkli iş ya ekran kartı bakımı yapmak.
Sadece toz temizlemesi kolay da duman cidden berbat ediyor ya.

Evet alındığından beridir hiç temizlenmeyen EVGA GTX 1070 FTW kartımı bugün hava iyiyken bir temizleyeyim dedim. Kartın pis halini atmak istemedim çünkü mide bulandırıcı haldeydi. Sebebi de sigara dumanı. Asla ama asla kasanıza sigara dumanı girmesine izin vermeyin arkadaşlar. Fanları 4 kez alkol ile yıkadım anca o şekilde çıkabildi sarılığı. Blok kısmını da leke sökücü ile temizledim, şu an mis gibi oldu kart. Parfüm sıkıp kullanmaya devam edilebilir artık.

Eki Görüntüle 161030
Eki Görüntüle 161031
Eki Görüntüle 161032

Hemen hemen yeni gibi olmuş hocam. Ellerenize sağlık iyi günlerde kullanın 😊

Okanım, sigara öyle bir işliyor ki iyi bile çıkartmışsın. Harika olmuş, tertemiz çıkmış ortaya kart. Elektronik cihazların, her yerine işliyor. Yanında içme artık. :D
Bu kart arkadaşımdaydı onun marifeti aslında :D 1080Ti var aslında bende ama geldi aldı o kartı bana da 1070 kaldı :D

Hemen hemen yeni gibi olmuş hocam. Ellerenize sağlık iyi günlerde kullanın 😊
Teşekkürler.