YÖK, bu sabah bazı bölümlerin kontenjanının azaltılacağını açıkladı. Habere tam bakmadım ama kontenjanı azaltılacak bölümlerde Psikoloji varsa sıralamaları yükselir mutlaka. Ama dediğiniz gibi en yüksek 60K olur öyle absürt bir yükseliş olacağını sanmıyorum. O sırlamalara yakın yaparsanız kazanırsınız..
2025 YKS için de aynısını dediler, sıralamalar çok fena yukarı çekti. 2026 için de farklı olacağını sanmıyorum.

2020'de pandemiden ötürü türev, limit trigo felan onlar yoktu çünkü. şimdi onun acısını bizden çıkarıyorlar.

4 ay kaldı hala 40 net yapıyorum TYT'de, bir an önce 60'ın üstüne çıkmam lazım.
Türkçe tarafıyla Matematik’i kurtarmaya çalışın. İki ders 80 soru özellikle Türkçe son yıllarda baya rakip eletiyor.
2025 YKS için de aynısını dediler, sıralamalar çok fena yukarı çekti. 2026 için de farklı olacağını sanmıyorum.
Hocama katılıyorum. Geçen sene çok isyan ettiler kontenjanlar düştü sıralamalar beklenenden fazla yükseldi. Dikkat etmek lazım

@Behzatinho, Türkçem iyi, matematiğim sıkıntılı. Benim bildiğim matematik daha çok eleyici.

Duruma göre sınıf öğretmenliğide düşünebilirim, bu sene 2.senem ve birdaha mezuna kalabilecek gücüm olduğunu sanmıyorum.

@Behzatinho, @NightWist, Umarım o kadar düşmez, çünkü düşerse benim için çok sıkıntı olur.

@Behzatinho, Türkçem iyi, matematiğim sıkıntılı. Benim bildiğim matematik daha çok eleyici.

Duruma göre sınıf öğretmenliğide düşünebilirim, bu sene 2.senem ve birdaha mezuna kalabilecek gücüm olduğunu sanmıyorum.

@Behzatinho, @NightWist, Umarım o kadar düşmez, çünkü düşerse benim için çok sıkıntı olur.
Eskiden Matematik eleyiciydi ancak 2020 sonrası gözle görülür biçimde Türkçenin de eleyiciliği arttı. Siz eksiğiniz hangi dersse oraya yönelin hocam, misal ben kaç aydır matematikteyim bitirdim çıkmışları çözüyorum, hepsi bitsin öyle sözele gireceğim. Siz de kalan zamanınızda buna benzer şekilde yapabilirsiniz. Bir de ayrıca sözel de özel eğitim öğretmenliği var onun da atamaları fena değil bir bakın derim zor meslek ama atamaları var