70.000 sıralama ile Sakarya Üniversitesi psikoloji gelir mi?

Kontenjanlar daha da azaltılacak. YÖK Atlas'ta yazandan bir 20 bin üstüne bakın. 70.000 yerine 50.000 gibi düşünün.
50.000 mümkün değil gelmez hocam. sene sonunda ben yine tercihlere yazıcam bakalım.

2025 YKS için de aynısını dediler, sıralamalar çok fena yukarı çekti. 2026 için de farklı olacağını sanmıyorum.

2025 YKS için de aynısını dediler, sıralamalar çok fena yukarı çekti. 2026 için de farklı olacağını sanmıyorum.
2024'te 78'den 68'e çekmişler, 10 bin ileri attılarsa ortalama 55 bin felan olur.

2024'te 78'den 68'e çekmişler, 10 bin ileri attılarsa ortalama 55 bin felan olur.
Basit mantık; talep arttı, arz azaldı. Olması gereken geç de olsa oluyor. Özellikle sağlık bölümlerinde 20K dan fazla çeken bölümler var.

Türkçe tarafıyla Matematik’i kurtarmaya çalışın. İki ders 80 soru özellikle Türkçe son yıllarda baya rakip eletiyor.
Hocama katılıyorum. Geçen sene çok isyan ettiler kontenjanlar düştü sıralamalar beklenenden fazla yükseldi. Dikkat etmek lazım

@Behzatinho, Türkçem iyi, matematiğim sıkıntılı. Benim bildiğim matematik daha çok eleyici.

Duruma göre sınıf öğretmenliğide düşünebilirim, bu sene 2.senem ve birdaha mezuna kalabilecek gücüm olduğunu sanmıyorum.

@Behzatinho, @NightWist, Umarım o kadar düşmez, çünkü düşerse benim için çok sıkıntı olur.

Eskiden Matematik eleyiciydi ancak 2020 sonrası gözle görülür biçimde Türkçenin de eleyiciliği arttı. Siz eksiğiniz hangi dersse oraya yönelin hocam, misal ben kaç aydır matematikteyim bitirdim çıkmışları çözüyorum, hepsi bitsin öyle sözele gireceğim. Siz de kalan zamanınızda buna benzer şekilde yapabilirsiniz. Bir de ayrıca sözel de özel eğitim öğretmenliği var onun da atamaları fena değil bir bakın derim zor meslek ama atamaları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…