Tek tek toplanması daha uygun olur hocam.
5070 Ti aldığımda iyi bir işlemci için fazla para kalmıyor hocam. Yanlışsam söyleyin.
9900X, 5070 ve 64 GB RAM sorun çıkarmayacak parçalarla 75.000 TL altına inilemiyor.
Tek tek toplanması daha uygun olur hocam.
5070 Ti aldığımda iyi bir işlemci için fazla para kalmıyor hocam. Yanlışsam söyleyin.
O yüzden 5060 tercih edeceğim. Ayrıca intel olursa güzel olur hocam fazla çekirdek sayısı iş yapıyor bu programlarda.9900X, 5070 ve 64 GB RAM sorun çıkarmayacak parçalarla 75.000 TL altına inilemiyor.
Intel işlemci yarışında birkaç yıl geride.O yüzden 5060 tercih edeceğim. Ayrıca intel olursa güzel olur hocam fazla çekirdek sayısı iş yapıyor bu programlarda.
O yüzden 5060 tercih edeceğim. Ayrıca Intel olursa güzel olur hocam fazla çekirdek sayısı iş yapıyor bu programlarda.
O kadar kötü durumda mı? Amdlerin işlemci çekirdek sayısı genel olarak daha düşük. Yine de bu tarz işlerde performans sağlayabiliyor mu? (oyun alanını kastetmiyorum dediğim gibi)
Hocam ben fazla anlamıyorum sıvı soğutmadan falan. Tam bir sistem önerisi gösterebilir misiniz?Ultra Core 265KF, 5070, 64 GB RAM sistem toplanabilir.
Bu kadar para verdikten sonra 2. El ile uğraşmak istemiyorum.İşlemci 2. el alırsan bence gerek kalmayabilir ama tercih senin tabii ki.
Teşekkürler hocam. Işıklı olmayan sade herhangi bir kasa koysam sorun olur mu?AMD çok iyi evet, oyun konusunda yeni Intel işlemciler baş edemiyor ama çoklu çekirdek performansında fena değiller, 265KF'nin 9900X ayarında bir render performansı var.
İşlemci.
Anakart.
64 GB RAM.
5070.
SSD.
Kasa.![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PSU.
Soğutucu.
![]()
Enermax LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr
69.500 TL.
Teşekkürler hocam. Işıklı olmayan sade herhangi bir kasa koysam sorun olur mu?