Gayet güzel duruyor sistem. 750W PSU yeterli olacak mı ondan emin olamadım. 850W olsun garanti olsun.
Hocam düzeltme yapıyorum, soğutucuyu görmemiştim ben. Onun işlemcinizi soğutacağını sanmıyorum.
Bu soğutma o işlemciyi soğutamaz kesinlikle o yüzden kaliteli bir 360mm sıvı soğutmadan aşağı düşmemen lazım illaki hava soğutma olacaksa Noctua D15s gibi bir şey lazım sana.
Hiç duymadığım bir marka duymadığım derken bilinmedik yani güvenilmemesi gereken bir marka özellikle 9900X ve 9070 XT sistem topluyorsunuz Power'den kaçmamanız lazım yoksa hiç güzel sonuçlar doğmaz.
Hocam öyle sitelere güvenmek çok da mantıklı değil. 9070XT 300W TDP değerine sahip. Önerilen 750W garanti olsun, ileride yükseltme yaparım diyorsanız 850W en iyisi.
Bu soğutma o işlemciyi soğutamaz kesinlikle o yüzden kaliteli bir 360mm sıvı soğutmadan aşağı düşmemen lazım illaki hava soğutma olacaksa Noctua D15s gibi bir şey lazım sana.
Hiç duymadığım bir marka duymadığım derken bilinmedik yani güvenilmemesi gereken bir marka özellikle 9900X ve 9070 XT sistem topluyorsunuz Power'den kaçmamanız lazım yoksa hiç güzel sonuçlar doğmaz.
Hocam öyle sitelere güvenmek çok da mantıklı değil. 9070XT 300W TDP değerine sahip. Önerilen 750W garanti olsun, ileride yükseltme yaparım diyorsanız 850W en iyisi.
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.998,82 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.766,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kaliteli bir 650W bu sistemi besleyebilir. Şöyle o da ucu ucuna Power'i tam yükte çalıştırmak demek iyi olur mu? Tartışılır. Ama arkadaşın attığı Power ile olmaz içinde Performax 750W 80+ Bronze Power var sanırsam. O da bu sisteme yeter mi etiket değeri 52.5a yani 12X52.5
630W @Andar Han daha detaylı biliyor bu konuyu ama bu Power kullanılmasa çok daha iyi olur gibi.