Bütçe
70.000 TL

deadfellow

Üstün
Merhaba,

Başlıkta belirttiğim koşullara uyması yeterli, uzun zamandır teknolojiyi takip edemiyorum o yüzden yardıma ihtiyacım var, teşekkürler. Ürünü atarken lütfen sadece link atmayın yorumunuzu da belirtin.

Alternatif TCL Mini-Led için ne düşünüyorsun?
Miniled olduğu için panel yanma tehlikesi çok daha az. Renk kalitesi çok güzel. Tizen işletim sistemi çok hızlı. Smartthings uygulaması çok harika çalışıyor.

Alternatif TCL mini-LED için ne düşünüyorsun?

Hocam dünyanın en iyi panel üreticisi Samsung olduğu için ben Samsung'tan yana kullanırdım. Yalnız MediaMarkt'a girdiğimde bu fiyat bandında genellikle aralarında fark göremedim. İkisi de güzel. Ancak TCL servisini hiç beğenmiyorum. Adana gibi büyük şehirde 2 haftada zor zekat geldiler kuruluma. Samsung alanlarda 1 günde geldiler.

Bu bütçede 65" olarak TCL ve ıffalcon (TCL markası) haricine bakma. LG Edge lit IPS panel ve mini LED modelleri gereksiz pahalı, ayrıca zone sayısı düşük. Samsung VA kullanıyor ancak yine zone sayısı düşük. Ayrıca bu markaların işletim sistemi kapalı, dışarıdan uygulama yükleyemiyorsun. Eğer 65'' şartı olmasaydı LG C5 Oled önerirdim ancak size uymuyor.