Bütçe
70.000 TL
Yer
Haddonfield, Illinois
Arkadaşım sistem toplayacak. Bu fiyata "hazır sistem", monitör, klavye, mouse dahil.

Monitör için G65B düşünüyoruz şu an 12K. Klavye, mouse olarak ben Claw's kullanıyorum. F/P olarak güzel, hem de memnunum. Ona da bunu tavsiye edeceğim ama daha güzel önerilere de açığız. En azından 3K klavye mouse için gitse, PC için 55K bütçemiz kalıyor.

9070XT'li güzel bir sistem çıkarabilir miyiz? Biraz göze de hitap ederse güzel olur. RGB RAM'ler, akvaryum beyaz kasa gibi.

Çok ağır oyunlar oynamıyor bu arada belki 9070 de yeterli olabilir.

Son düzenleme:
Arkadaşım sistem toplayacak. Bu fiyata "hazır sistem", monitör, klavye, mouse dahil.

Monitör için G65B düşünüyoruz şu an 12K. Klavye, mouse olarak ben Claw's kullanıyorum. F/P olarak güzel, hem de memnunum. Ona da bunu tavsiye edeceğim ama daha güzel önerilere de açığız. En azından 3K klavye mouse için gitse, PC için 55K bütçemiz kalıyor.

9070XT'li güzel bir sistem çıkarabilir miyiz? Biraz göze de hitap ederse güzel olur. RGB RAM'ler, akvaryum beyaz kasa gibi.

G65B alabilirsiniz. Gayet iyi bir monitör.

Mouse: https://share.google/w0Fxnj3UVNH7XC3ep

Klavye için isteklerinizi yazarsanız daha iyi olur. %60 mı olacak? %75 mi olacak? Vs. vs.

55.000TL ile kırpılmış bir 9070XT sistem bulunabilir. Fakat beyaz olur mu bilemem. Bayadır beyaz sistem incelemedim.

Screenshot_20251009_210711.webp

Bütçe çıkarsa RAM'leri bunlarla değiştirin:
Screenshot_20251009_210734.webp

Açıkçası düşündüğüm gibi oldu; beyaz sistem işi yaş. Kasa beyaz olarak bulunurda, ekran kartı ve anakart bütçeyi aşıyor o durumda.