Ne alacağımı bilmiyorum.Hall sensör sorunu AMD ile ilgili değil HP ile ilgili. Intel cihazlarda da hall sensör arızası meydana geldi. R1 ve R0 modellerinde bu arıza görüldü ve HP Victus 16'nın R serileri Intel işlemciden oluşuyor. Lenovo cihazlardaki anakart yanma durumu da Intel cihazlarda görüldü.
Evet, Intel işlemcili HP Victus 16 R1 ve R0 cihazlarda da bu problem var.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 70.000 TL
- Makaleler
- 14
ASUS ve Game Garaj markalarının modellerini de araştırdınız mı?
Marka takıntısı yapıyorsun çok. Bütçen maksimum nereye kadar çıkar? Sana alabileceğin en iyi cihazı gösterebilirim.
yusufumm07
Üstün
Ben AMD'ye suçlu demedim. Sorunsuz model de sorun çıkıyor. Intel almayın demek garip geliyor. Başkası çatır çatır Intel kullanir sorun çıkmaz. Sana bana sorunlu gelirse Intel almayın mı diyeceğiz? Yapmayın hocam.Hall sensör sorunu AMD ile ilgili değil HP ile ilgili. Intel cihazlarda da hall sensör arızası meydana geldi. R1 ve R0 modellerinde bu arıza görüldü ve HP Victus 16'nın R serileri Intel işlemciden oluşuyor. Lenovo cihazlardaki anakart yanma durumu da Intel cihazlarda görüldü.
Evet, Intel işlemcili HP Victus 16 R1 ve R0 cihazlarda da bu problem var.
Game Garaj ve Asus. Birini seç. Çok incelersen cihaz alamazsın.Marka takıntısı yapıyorsun çok. Bütçen maksimum nereye kadar çıkar? Sana alabileceğin en iyi cihazı gösterebilirim.
- Makaleler
- 14
Bir veya iki cihazın istatistik verilerine göre konuşmuyorum maalesef.Ben AMD'ye suçlu demedim. Sorunsuz model de sorun çıkıyor. Intel almayın demek garip geliyor. Başkası çatır çatır Intel kullanir sorun çıkmaz. Sana bana sorunlu gelirse Intel almayın mı diyeceğiz? Yapmayın hocam.
yusufumm07
Üstün
Asus ve Gamegaraj dan birini al çok düşünme
Bu bütçede ASUS alınmaz maalesef hocam. 5070'li cihazları var bu fiyatlarda sadece ASUS'un. GameGaraj Slayer R9T 5070 Ti cihaz alınabilir fakat onunda kusurları yok değil. Didik incelemek isterim ben 85 bin para az değil ki bu ürünler için.Ben AMD'ye suçlu demedim. Sorunsuz model de sorun çıkıyor. Intel almayın demek garip geliyor. Başkası çatır çatır Intel kullanir sorun çıkmaz. Sana bana sorunlu gelirse Intel almayın mı diyeceğiz? Yapmayın hocam.
Game Garaj ve Asus. Birini seç. Çok incelersen cihaz alamazsın.
cuneeyt
Çalışkan
Evet hocam kesinlikle katılıyorum ben de Acer Nitro AN515-58 var. Intel Core i7 12700H bulunmakta, çok ısındığı doğru. League of Legends'da termal macunu yeni değişmiş durumda ve temizlikle olmasına rağmen 70-80 dereceleri görmekte.Çünkü (özellikle 11. nesilden sonra) rakibine göre çok fazla ısınıyor ve güç tüketiyor.
- Makaleler
- 14
Ben ısınma sorunu yüzünden bu cihazı satıp HP Victus almıştım. :')Evet hocam kesinlikle katılıyorum ben de Acer Nitro AN515-58 var. Intel Core i7 12700H bulunmakta, çok ısındığı doğru. League of Legends'da termal macunu yeni değişmiş durumda ve temizlikle olmasına rağmen 70-80 dereceleri görmekte.
yusufumm07
Üstün
Gamegaraj istemez belki diye Asus attım Bence de Gamegaraj tercih etmeli.70 K 5070 li çok seçenek yok hocamBu bütçede ASUS alınmaz maalesef hocam. 5070'li cihazları var bu fiyatlarda sadece ASUS'un. GameGaraj Slayer R9T 5070 Ti cihaz alınabilir fakat onunda kusurları yok değil. Didik incelemek isterim ben 85 bin para az değil ki bu ürünler için.
70 80 mi ? 90 derece çakılı gitmiyorsa değerlerin iyiEvet hocam kesinlikle katılıyorum ben de Acer Nitro AN515-58 var. Intel Core i7 12700H bulunmakta, çok ısındığı doğru. League of Legends'da termal macunu yeni değişmiş durumda ve temizlikle olmasına rağmen 70-80 dereceleri görmekte.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-