Arkadaşın bütçesi 85 bine kadar çıkabiliyormuş hocam galiba.Gamegaraj istemez belki diye Asus attım Bence de Gamegaraj tercih etmeli.70 K 5070 li çok seçenek yok hocam
70 80 mi ? 90 derece çakılı gitmiyorsa değerlerin iyi
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 70.000 TL
yusufumm07
Üstün
Gamegaraj neden istemiyorsun? Donanım olarak güçlü
Hocam takıntılıyım. Bir şeye taktım mı takıyorum. İlla MSİ vb. Markalar olacak.Gamegaraj neden istemiyorsun? Donanım olarak güçlü
yusufumm07
Üstün
https://share.google/ozZbDOd1GkMpTMnVd Bunu öneriim Biraz panel kötü ama dert etme derim Bu tarz bir panel bende kullanıyorum yerden yere vurulduğu kadar kötü degil Şuna karar vermen gerekli donanim mı ekran mı şahsen ekrandan kısmıştım ikisi birden istiyorsan GameGaraj Asus edebilirsin Msı iyi modelleri pahalı çok.Hocam takıntılıyım. Bir şeye taktım mı takıyorum. İlla MSİ vb. Markalar olacak.
Son düzenleme:
Hocam inanın marka takıntım var. 80K üstü çıkamayacağım anlaşılan. Bu nasıldır?https://share.google/ozZbDOd1GkMpTMnVd Bunu öneriim Biraz panel kötü ama dert etme derim Bu tarz bir panel bende kullanıyorum yerden yere vurulduğu kadar kötü degil Şuna karar vermen gerekli donanim mı ekran mı şahsen ekrandan kısmıştım ikisi birden istiyorsan GameGaraj Asus edebilirsin Msı iyi modelleri pahalı çok.
yusufumm07
Üstün
Donanım olarak güzel ama kasa olarak pek tutulmuyor.Hocam inanın marka takıntım var. 80K üstü çıkamayacağım anlaşılan. Bu nasıldır?
Donanım olarak güzel ama kasa olarak pek tutulmuyor.
- Ekran Kartı Watt Değeri: 100W+15W (Dynamic Boost ile) İyi midir?
yusufumm07
Üstün
Vatt olarak güzel sıkıntı çıkarmaz.
- Ekran Kartı Watt Değeri: 100W+15W (Dynamic Boost ile) İyi midir?
Hocam hangisi daha iyidir ve kaç yıl götürür?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-