70.000 TL'ye Raider 125 alınır mı?

Bütçe
70000
Hocam 500 km sonra bakımı varmış zaten muayene ekim 2026 ya kadar ruhsatta yazıyor yağına baktım sürdükten sonra yağ çubuğundan yağı temiz, olması gereken seviyede marşında vs bir sıkıntı yok frenleri tutuyor güzel.

Freni köklemeden kullanırsan eğer sıkıntı olmaz bence tabii bir disk kadar iyi değil ama idare eder işte ne kadar ekmek o kadar köfte misali.
Şu anda yeni Honda CB125F te de arka, kampana fren.

Kampanaya takılmayın hocam gerçekten çok güzel motor bütün çinlileri tokatlar. Bir önceki motorum RKS R250 idi servise verdim 3 ay kullanamadim. Sattim dominar 250 aldım 3000km oldu sadece bakım için tamirhaneye gittim. Hint motorları gercekten güzel.

Teşekkürler hocam, peki TVS'den başka önerebileceğiniz 125CC var mı 100 bin liraya kadar? @Colonell

Vallahi hocam 2. el MT125'ler varda parçaları çok pahalı onu göze alman gerek çünkü bu MT125'ler İtalyan üretimi diye biliyorum (2015'ler falan) İtalyan motorlarınında parçaları hep pahalıdır.
Örneğin: Ducati Monster 696'lar 150-200k lara satılıyordu ama bir kayış değişsin serviste, 100kdan aşağı çıkamazsın diye biliyorum (yanlışım varsa düzeltirsiniz) alta benim izlediğim videoyu bıraktım oradan fikir edinebilirsiniz.

Sonra CB125F'ler var eski kasa 130k ya sıfır NS125 var 2. eline bakabilirsin piyasasına hakim değilim ama.
Tabii başkalarınında görüşlerini alın derim çünkü benim çok biliyorum ediyorum gibi bir iddiam yok.

Kampana sizi neden korkutuyor ? frenlemenin büyük bir kısmı ön tarafta oluyor, maaliyetten kaçmak için halen arabalarda da ve motorlarda kampana kullanılır. Motorda arkada kampana var kötü motor ya da ben fren performansım kötü olur diye düşünmeyin.

Motor keyifli arkadaşımda var aynı motordan zevkli bir sürüş ve oturuş düzeni var. Piyasasına tam hakim değilim ama bildiğim kadarıyla hint motoru çinlilere göre daha kaliteli. Biraz daha indirim yapıp 65.000 bandında alabilirseniz daha iyi olur.

Kampana sizi neden korkutuyor ? frenlemenin büyük bir kısmı ön tarafta oluyor, maaliyetten kaçmak için halen arabalarda da ve motorlarda kampana kullanılır. Motorda arkada kampana var kötü motor ya da ben fren performansım kötü olur diye düşünmeyin.
Hocam açıkçası pek bilgim yok zaten motor konusunda. Sadece araştırdığım kadarıyla insanlar öyle söylüyor, o yüzden merak ettim.

Kampana sizi neden korkutuyor? Frenlemenin büyük bir kısmı ön tarafta oluyor, maaliyetten kaçmak için halen arabalarda da ve motorlarda kampana kullanılır. Motorda arkada kampana var kötü motor ya da ben fren performansım kötü olur diye düşünmeyin.

Kampana beni korkutmuyor hocam yanlış anlaşıldı herhalde bende maliyetten kaçılmak için ucuz olması adına yapıldığını söyledim.
Ne kadar ekmek o kadar köfte misali dedim işte verdiğin para bu koyulan sistem bu gibisinden.
Benim şu anki motorumdada kampana var sınav motorumun ön arka frenleri kampanaydı yağmurlu havada dahil düşmedim (1 defa düştüm onda da sıkıntı benden kaynaklı değildi)

Motor keyifli arkadaşımda var aynı motordan zevkli bir sürüş ve oturuş düzeni var. Piyasasına tam hakim değilim ama bildiğim kadarıyla hint motoru çinlilere göre daha kaliteli. Biraz daha indirim yapıp 65.000 bandında alabilirseniz daha iyi olur.

68500'e anlaştım hocam 72500'den düştüm buradaki diğer motorlar 85'ten falan başladığından 68500 bile benim için okey.

Arkadaşlar konuya cevap veren herkese teşekkürler motoru satın aldım.

761EBE39-F3C3-4C36-925D-E23893084BE2.webp

Son düzenleme:
Kampana beni korkutmuyor hocam yanlış anlaşıldı herhalde bende maliyetten kaçılmak için ucuz olması adına yapıldığını söyledim.
Ne kadar ekmek o kadar köfte misali dedim işte verdiğin para bu koyulan sistem bu gibisinden.
Benim şu anki motorumdada kampana var sınav motorumun ön arka frenleri kampanaydı yağmurlu havada dahil düşmedim (1 defa düştüm onda da sıkıntı benden kaynaklı değildi)

68500'e anlaştım hocam 72500'den düştüm buradaki diğer motorlar 85'ten falan başladığından 68500 bile benim için okey.

Arkadaşlar konuya cevap veren herkese teşekkürler motoru satın aldım.

Eki Görüntüle 130887

Hayırlı olsun kazasız belasız.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt