70.000 TL'ye RTX 5070 Ti hazır sistem önerisi

Bütçe
70.000 TL
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama. 5 cm boşluk olsaydı iade etmezdim zaten.

Hocam kusura bakmayın ama bilgisayar konusunda gr bilginiz olmadığı halde burada bir sürü insan size yardımcı olmak için uğraşıyor halen daha kafanıza göre hareket ediyorsunuz. Kendi bildiğinizi okuyacaksanız neden konu açtınız? Attığım yazıyı okuma tenezzülünde bile bulunmamışsınız. PSU shroud (PSU üzerindeki fanlar) üzerindeki fanlardan bahsediyorum. Siz gitmiş yan panelin fotoğrafını atmışsınız. O fan ekran kartının içine girse dahi bir sorun olmaz. Ben artık konudan çekiliyorum. Size başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
Forumun amacı benim insanların fikrini sorgulayıp bir sonuca varmam değil mi? Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ben 850 Vento'yu çakıyorum o zaman. Zaten 1 yıl sonra falan. Platinium veya Gold PSU takarım belki.

850 al hocam. Ben bile 7700 olmasına rağmen 850 tercih ettim. Bu aralar PSU'dan kaynaklanan Micro-shutter sorunlarını görünce bir korkmadım değil. Özellikle AMD tarafında çok fazlaymış.

850 al hocam. Ben bile 7700 olmasına rağmen 850 tercih ettim. Bu aralar PSU'dan kaynaklanan Micro-shutter sorunlarını görünce bir korkmadım değil. Özellikle AMD tarafında çok fazlaymış.
Senin sistemde R9 7900x seçeneği var mıydı? Bulamadım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…