Bütçe
70.000 TL
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama. 5 cm boşluk olsaydı iade etmezdim zaten.

Hocam kusura bakmayın ama bilgisayar konusunda gr bilginiz olmadığı halde burada bir sürü insan size yardımcı olmak için uğraşıyor halen daha kafanıza göre hareket ediyorsunuz. Kendi bildiğinizi okuyacaksanız neden konu açtınız? Attığım yazıyı okuma tenezzülünde bile bulunmamışsınız. PSU shroud (PSU üzerindeki fanlar) üzerindeki fanlardan bahsediyorum. Siz gitmiş yan panelin fotoğrafını atmışsınız. O fan ekran kartının içine girse dahi bir sorun olmaz. Ben artık konudan çekiliyorum. Size başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
Hocam kusura bakmayın ama bilgisayar konusunda gr bilginiz olmadığı halde burada bir sürü insan size yardımcı olmak için uğraşıyor halen daha kafanıza göre hareket ediyorsunuz. Kendi bildiğinizi okuyacaksanız neden konu açtınız? Attığım yazıyı okuma tenezzülünde bile bulunmamışsınız. PSU shroud (PSU üzerindeki fanlar) üzerindeki fanlardan bahsediyorum. Siz gitmiş yan panelin fotoğrafını atmışsınız. O fan ekran kartının içine girse dahi bir sorun olmaz. Ben artık konudan çekiliyorum. Size başarılar diliyorum.
Forumun amacı benim insanların fikrini sorgulayıp bir sonuca varmam değil mi? Teşekkür ederim.

Bende işlemci hariç aynısını alacağım. Cuma günü gaming gecesini bekliyorum. Gelmezse alacağım bende.

Ben bu sistemi aldım hocam.

IMG_3088.webp

Mutlu günlerde kullan.

Böylesine büyük bir kasanın 360mm soğutucu desteklememesi saçma olurdu. 425mm ekran kartı destekeleyen bir kasa nasıl 360mm destlemesin. Vento olanların da zaten boyutları aynı çünkü üretici aynı.

Eki Görüntüle 173692

Ben Vento'ya mail gönderdim, en net sonucu oradan alırız.
Cevap geldi mi?

Son düzenleme:
Ben 850 Vento'yu çakıyorum o zaman. Zaten 1 yıl sonra falan. Platinium veya Gold PSU takarım belki.

850 al hocam. Ben bile 7700 olmasına rağmen 850 tercih ettim. Bu aralar PSU'dan kaynaklanan Micro-shutter sorunlarını görünce bir korkmadım değil. Özellikle AMD tarafında çok fazlaymış.