taylank
Becerikli
Link atar mısın.7950X vardı, fiyat olarak da 9800X3D'den 1K daha uygun. Benim işlemciden ise 11.5k daha pahalı idi.
Link atar mısın.7950X vardı, fiyat olarak da 9800X3D'den 1K daha uygun. Benim işlemciden ise 11.5k daha pahalı idi.
Eline ulaştı mı?
Hocam eline ulaşmıştır herhalde.Yok hocam daha kargoya bile verilmedi. 5 iş günü süresi var kargo için. Cuma'ya kadar verilir diye düşünüyorum.
Benim anakart bios sondan bir önceki sürümde geldi. Muhtemelen seninki de öyle olur. Sen güncelleyecek misin son sürüme?
Hangi sistemi almıştınız? Bios'u güncel tutmak mantıklı bence güncelleyin.Hocam eline ulaşmıştır herhalde.
Benim anakart bios sondan bir önceki sürümde geldi. Muhtemelen seninki de öyle olur. Sen güncelleyecek misin son sürüme?
Hocam eline ulaşmıştır herhalde.
Benim anakart BIOS sondan bir önceki sürümde geldi. Muhtemelen seninki de öyle olur. Sen güncelleyecek misin son sürüme?
Arkadaşınkiyle işlemci dışında ve marka farklılıkları dışında benzerHangi sistemi almıştınız? Bios'u güncel tutmak mantıklı bence güncelleyin.
Ekran kartı destek aparatı edinmişsindir umarım.Yok hocam daha gelmedi. Kargoda şu an pazartesi gelecek, kurulumu salı çarşamba yapıp bilgilendireceğim.
BIOS içinde İncehesap bana BIOS'un güncellendiği ama en son değil en stabil sürüme güncellendiğini söyledi. Eğer bir sorun yoksa şu an güncellemem. Windows'unda kurululacağını söylediler. Ben sadece Windows'u aktifleştireceğim. Sonra da driver'ları kurup test ederim.
Edit: Kasa bugün dağıtıma çıktı ama ben pazartesi gelir diye monitörü pazartesi teslim şeklinde aldım. Eğer monitörü cumartesine çekebilirsem cumartesi pazar testleri yaparım.
Ben sırf bu yüzden kafam rahat etsin diye 240mm aldım.Yolda. Zaten 1000TL chip para daha yeni kartıma yansıdı. Bende daha bugün Kioxia G2 500GB aldım. Bu SSD'ye Windows'u kuracağım. Hem o arada ekran kartı desteğide aldım.
Bu arada kasa elime ulaştı. Görünürde bir sorun yok. Radyatör için mesela kasa 360mm uygun gibi ama montajda üst sağ kısma montaj yapılmış. Ben sola çekecektim ama CPU güç kablosuna takılıyor, sol tarafa monte edilmiyor. Bu yüzden 360mm sorun yaratıyor olabilir.