Bütçe
70.000 TL
Attığınız konuda da insanlar destekliyor diyor hocam.

Doğru olabilir. İçim rahat etsin diye VG200S alsam. Ekran kartı kutusundan çıkan dönüştürücü ile PSU'yu ekran kartına bağlasam bir kaybım olur mu?
Eki Görüntüle 173615

Dönüştürücü ile kullanmanda herhangi bir sorun olmaz. Kabloyu oturttuğundan emin ol yeterli. Ancak ben yine de FSP alman taraftarıyım. Vento'dan çok daha iyidir. Hep PSU hem kasa kalitesi olarak.

Dönüştürücü ile kullanmanda herhangi bir sorun olmaz. Kabloyu oturttuğundan emin ol yeterli. Ancak ben yine de FSP alman taraftarıyım. Vento'dan çok daha iyidir. Hep PSU hem kasa kalitesi olarak.
Vento, FSP güç kaynaklarını kullanıyor diye biliyorum. O yüzden o konuda içim rahat.

Bende fsp almak istiyorum ama. Aynı hazır sistemi bu kasa ile aldım. Ekran kartı kasanın fanlarına inanılmaz derecede yakın oldu. Güç vermeye cesaret edemedik değer mi diye. İade ettim. Her şey tam kafamda oturmalı.
1755174387349.webp

Son düzenleme:
Vento, FSP güç kaynaklarını kullanıyor diye biliyorum. O yüzden o konuda içim rahat.

Bende FSP almak istiyorum ama. Aynı hazır sistemi bu kasa ile aldım. Ekran kartı kasanın fanlarına inanılmaz derecede yakın oldu. Güç vermeye cesaret edemedik değer mi diye. İade ettim. Her şey tam kafamda oturmalı.
Eki Görüntüle 173621

Attığınız kasa PSU shroud üstündeki fanlar ile ekran kartı arasında 5cm belki de daha fazla boşluk olur herhangi bir sorun teşkil etmez. Bende 2 yıl boyunca Lian Li lancool 2 mesh kullandım. Hem de 3 slotlu ekran kartı ile herhangi bir sorun olmadı. 2 Kasada sizi özetle üzmez benim ilk kasam Vento kasaydı. Benim amacım size 850W aldırmak.

Attığınız kasa PSU shroud üstündeki fanlar ile ekran kartı arasında 5cm belki de daha fazla boşluk olur herhangi bir sorun teşkil etmez. Bende 2 yıl boyunca Lian Li lancool 2 mesh kullandım. Hem de 3 slotlu ekran kartı ile herhangi bir sorun olmadı. 2 Kasada sizi özetle üzmez benim ilk kasam Vento kasaydı. Benim amacım size 850W aldırmak.
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama. 5 cm boşluk olsaydı iade etmezdim zaten.

IMG-20250725-WA0009.webp

Screenshot_20250814-174752.webp
Screenshot_20250814-174738.webp

Screenshot_20250814-174717.webp
Satıcılar da farklı farklı şeyler söylüyor.

O zaman vento 850w tercih edeceğim galiba. Gen5 acayip önemli değil gibi.

Son düzenleme:
Böylesine büyük bir kasanın 360mm soğutucu desteklememesi saçma olurdu. 425mm ekran kartı destekeleyen bir kasa nasıl 360mm destlemesin. Vento olanların da zaten boyutları aynı çünkü üretici aynı.

Screenshot 2025-08-14 at 6.15.59 PM.webp

Ben Vento'ya mail gönderdim, en net sonucu oradan alırız.

Son düzenleme: