Bütçe
700.000 TL
Volvo S60 2.5 R T5 denk gelirse düşünülebilir, 5 silindirli 4 çeker saplama makinesi. Motor içi ve turbo, uzun viteslerle 400 beygir cepte, yer uçağı olur. 🤣

Son düzenleme:
1.6 TDI Polo da bakabilir. O kasa Polo modelleri genç işi olmasına rağmen birçok açıdan çok iyi ama bununla da çok oynuyorlar, temizini bulmak lazım. Manuel olursa daha iyi olur, o bütçelerde bulunabiliyor. Şimdi Scirocco tipi güzel ama temizini bulmak metrobüste boş koltuk bulmak gibi, çok oynanıyor o araçlarla.

Yukarıda önerilen Lancer çok mantıklı mesela, aynı zamanda taş gibi araba.

Kendisi serseriden serseriye tadında mı arıyor yoksa biraz daha oturaklı bir araç mı arıyor? O da önemli.

1.6 TDI Polo da bakabilir. O kasa Polo modelleri genç işi olmasına rağmen birçok açıdan çok iyi ama bununla da çok oynuyorlar, temizini bulmak lazım. Manuel olursa daha iyi olur, o bütçelerde bulunabiliyor. Şimdi Scirocco tipi güzel ama temizini bulmak metrobüste boş koltuk bulmak gibi, çok oynanıyor o araçlarla.

Yukarıda önerilen Lancer çok mantıklı mesela, aynı zamanda taş gibi araba.

Kendisi serseriden serseriye tadında mı arıyor yoksa biraz daha oturaklı bir araç mı arıyor? O da önemli.
Hocam, Lancer hakkında düşünceniz ne peki 1.8? Çok yakıyor diye korkuyor

Son düzenleme:
Hocam, Lancer hakkında düşünceniz ne peki 1.8? Çok yakıyor diye korkuyor

1.8 olanların yakıtları elbette 1.5 modelden fazla olacaktır, benim bildiğim kronik bir problem veya başka sıkıntı yok o motorda. CVT şanzıman var 1.8 olanlarda, tatmin eder mi performans konusunda yüzde yüz garanti veremem; şayet CVT biraz performans düşmanı çünkü. 1.5 olanlarda biraz demode de olsa 4 ileri tork konvertörlü şanzıman var diye hatırlıyorum.

Benim tavsiyem 1.5 olanlar olacaktır.

Accord sahibi olarak 2004/2008 arası modellere göz atabilirsiniz. 440 ve benzeri fiyatlardan açılıyor, 600-700 bandında belli bir kilometre sizi sanayiye periyodik bakım için sokmayacak Accord bulabilirsiniz. Mümkünse 2.4'e bakın derim. Makyajlı ve güzel jantlı olanlar gayet genç işi. D segment, gırtlak dolu, kemik blok. Sağlam bir usta ile bakıp alabilirsiniz. İstanbul'da yaşıyorsanız belli başlı isim yapmış ustaları mevcut. Kaput altından ziyade kaporta parçaları pahalı, trim olarak bulamayacağınız parçalar illa çıkıyor fakat 3D muhabbeti başlamış.