Şimdi ürünü aldık birkaç kişiye söyledim herkes kz alınmaz falan demeye başladı nedeni nedir acaba?Evet. Giris seviye bir urun oldugu icin ekstra aparata ihtiyac duymuyor. Direkt tak calistir seklinde kullanabilirsin.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 700 TL
- Makaleler
- 23
KZ 1.000 TL'nin altinda her turlu alinir. Cunku ses kalitesi olarak rakibi yok bu fiyat bandinda. 1.000 TL'nin ustunde butceyle alinmaz. Cunku daha iyi urunler var. Tangzu gibi. 700 TL'ye kadar alabilecegin en iyi kulaklik Dawn. KZ yerine bir sey onerdiler mi? Benim gordugum kadariyla bu fiyatlara EarPods Type-C disinda rakibi olan bir urun yok. O da bass performansi olarak rezalet bir kulaklik. KZ yine rakipsiz oluyor bu butcede.Şimdi ürünü aldık birkaç kişiye söyledim herkes kz alınmaz falan demeye başladı nedeni nedir acaba?
Hocam merhaba kulaklık geldi ama pcye bağlanmıyor ses gelmiyor yani aygıtlara baktım orada da gözükmüyor driverlara baktım güncellemede gözükmüyor.KZ 1.000 TL'nin altinda her turlu alinir. Cunku ses kalitesi olarak rakibi yok bu fiyat bandinda. 1.000 TL'nin ustunde butceyle alinmaz. Cunku daha iyi urunler var. Tangzu gibi. 700 TL'ye kadar alabilecegin en iyi kulaklik Dawn. KZ yerine bir sey onerdiler mi? Benim gordugum kadariyla bu fiyatlara EarPods Type-C disinda rakibi olan bir urun yok. O da bass performansi olarak rezalet bir kulaklik. KZ yine rakipsiz oluyor bu butcede.
- Makaleler
- 23
Telefonda çalışıyor mu dönüştürücü ile?Hocam merhaba kulaklık geldi ama pcye bağlanmıyor ses gelmiyor yani aygıtlara baktım orada da gözükmüyor driverlara baktım güncellemede gözükmüyor.
Ya tamam hocam halletim kusura bakmayın. Bi insan neden biostan hd audio'yu kapatır ki
- Makaleler
- 23
Beğendin mi peki? Ses kalitesi, basslar, midler, tizler, ses yüksekliği ve kablo kalitesi senin için ne durumda?Ya tamam hocam halletim kusura bakmayın. Bi insan neden biostan hd audio'yu kapatır ki![]()
![]()
Manyak iyi olum bu... Sadece kablosu değişmiyor o üzücü. Hırçın kullanmadığım için sorun olmaz ama bu ne garip kulaklık takması zormuş. Ve mikrofonuda gayet iyimiş.Beğendin mi peki? Ses kalitesi, basslar, midler, tizler, ses yüksekliği ve kablo kalitesi senin için ne durumda?
- Makaleler
- 23
Takma konusuna zamanla alışırsın. Hatta diğer kulaklıklardan daha rahat olduğunu fark edeceksin. Güzel günlerde kullan.Manyak iyi olum bu... Sadece kablosu değişmiyor o üzücü. Hırçın kullanmadığım için sorun olmaz ama bu ne garip kulaklık takması zormuş. Ve mikrofonuda gayet iyimiş.