700 TL gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alpizm5484
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 188
  • Etiketler Etiketler
    gamepad
Bütçe
700

Alpizm5484

Çalışkan
Dostlar selam. Bu fiyata ben bulamadım, kullandığınız, önermek istediğiniz varsa çok memnun kalırım ağırlıklı simulasyon tarzı oynuyorum. Ergonomik olarak ele otursun, ağrıtmasın, Bluetooth veya dongle olursa daha iyi olur, saygılar sevgiler, iyi akşamlar.

AliExpress'den GameSir Nova Lite almıştım, şu an pahalanmış ama Türkiye' de 2. el satan birisi varsa alabilirsin. Güzel gamepad, memnunum.

AliExpress'den GameSir Nova Lite almıştım, şu an pahalanmış ama Türkiye'de 2. el satan birisi varsa alabilirsin. Güzel gamepad, memnunum.

Hala en ucuzu AliExpress'de fakat vergiler dahil 1370TL oluyor. Öneri için teşekkürler, saygılar.

Ürün 1.kalite replika V2 DualShock 4 kendisini 6 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok replika demeye bin şahit lazım. Alırsanız kalitesini anlayacaksınız zaten piyasadaki diğer replikalar ile karıştırmayın. Param Güvende ile de satın alma seçeneği sunmuş satıcı.(satıcıyı tanımıyorum ancak benim aldığım ürünle aynı ürünü satıyor sıfır ürün)

Yaşadığım ilde de replikalar mevcut, fakat almaya yanaşmadım orijinalde bile bağlantı sorunları yaşanıyor, yaşadım. Şu an daha farklı bir şeyler bakıyorum yine de teşekkürler, saygılar, iyi akşamlar.

Bu Param Güvende ile alınca ödemeyi satıcıya IBAN şeklinde mi atıyoruz yoksa direkt kart mı geçiyoruz?

Bu Param Güvende ile alınca ödemeyi satıcıya IBAN şeklinde mi atıyoruz yoksa direkt kart mı geçiyoruz?

Para sahibinden de kalıyor teslim alınca 3 gün deneme süresi var sonra otomatik onaylıyor ürün söylendiği gibiyse direkt onaylayabiliyorsunuz, iyi akşamlar saygılar hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…