Çözüldü 700 TL'lik Temu siparişi gümrüğe takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Detroit
1 Nisan Temsilci mevzusu vardı da, Temu'dan 700 TL'lik birkaç figür alacaktım bugün. Acaba gümrüğe takılır mı? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
1.260 liraya kadar her ürün sorunsuz geliyor. Daha yakın zamanda 1.260 sınırına dayanan bir siparişim geldi. İade etmek istersen depoda birtakım sıkıntılar dönüyor, ürünün iyi durumda gelmesi için dua et.

Merhaba. Kargo dahil €27'yu (euro) aşmadığı sürece takılmaması gerek. Şu anki kurla yaklaşık 1.260 TL yapıyor.

Son düzenleme:
1.260 liraya kadar her ürün sorunsuz geliyor. Daha yakın zamanda 1.260 sınırına dayanan bir siparişim geldi. İade etmek istersen depoda birtakım sıkıntılar dönüyor, ürünün iyi durumda gelmesi için dua et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gümrükten geçtiğinde mayıs olur o zaman bir sıkıntı çıkmaz büyük ihtimal onu merak ediyordum.
Keza temsilci atanmazsa falan diye düşündüm.
Sorun olmaz muhtemelen temsilci olayı daha belli değil. Ben geçen Aliexpress'den kulaklık aldım sorunsuz geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…