Bütçe
7000

TheBadJoKe

Uzman
Arkadaşlar ASUS ROG pelta içimde kaldı ama film müzik ve oyun için genel bir kulaklık arıyorum şarj süresi de uzun olursa iyi olur diye Cloud 3 ile Razer Black shark V2 ve pelta arasında kaldım. Tavsiyeleriniz nedir? Şu an Nova 7 kullanıyorum memnunumdum ama kafa bandı kırıldı pedler eridi bas konuş tuşunda sıkıntı oldu değiştimeye karar verdim.

Arkadaşlar ASUS ROG pelta içimde kaldı ama film müzik ve oyun için genel bir kulaklık arıyorum şarj süresi de uzun olursa iyi olur diye Cloud 3 ile Razer Black shark V2 ve pelta arasında kaldım. Tavsiyeleriniz nedir? Şu an Nova 7 kullanıyorum memnunumdum ama kafa bandı kırıldı pedler eridi bas konuş tuşunda sıkıntı oldu değiştimeye karar verdim.
- ASUS ROG Pelta:
- Oyun odaklı tasarım.
- Yüksek ses kalitesi ve çevresel ses deneyimi sunar.
- Ancak, uzun süreli kullanımda rahatlık konusunda sorun yaşayabilirsiniz.

- HyperX Cloud III:
- Genellikle iyi ses kalitesi ile bilinir.
- Rahat yastığı sayesinde uzun süreli kullanıma uygun.
- Uzun pil ömrü sunan bir versiyonu mevcut.

- Razer BlackShark V2:
- Mükemmel ses kalitesi ve mikrofon performansı.
- Oyun için tasarlandığı için ses yalıtımı iyi.
- Rahat ve hafif yapısı ile uzun süreli kullanımlarda konfor sağlar.

Tavsiyeniz:
  • Eğer daha çok oyun odaklı kullanım tercih ediyorsanız Razer BlackShark V2 tercih edilebilir.
  • Film ve müzik dinlemekte de iyi bir deneyim istiyorsanız HyperX Cloud III daha uygun olabilir.
  • Uzun pil ömrü ve konfor arıyorsanız HyperX Cloud III'i öncelikli olarak değerlendirin.

https://www.itopya.com/corsair-hs80...btgPqiHxL4V8RuHK4zqT9ZOKaI5fVCzBhwtpo6efenrqz İyzico ile öde deyip Parolapara ile alırsanız 5K'nın altına kadar geliyor.
Kablolu olarak bütçenizin üstünde DT 990 Pro var, bütçe çıkarsa ona da bakılabilirsiniz.