senuzulme

Üstün
Yer
İstanbul
Arkadaşlar biraz önce Arctics 5 kulaklığımı kafama uymadığı gerekçesiyle iade ettim. Haliyle yeni kulaklık arayışım devam ediyor. Kafam aslında çok da büyük değil ama ben sanırım büyük kulaklık kullanmaya alıştığımdan mıdır nedir bilmiyorum ama uyum sağlayamadım.

Bundan önce yaklaşık 5 yıl kadar CH 321 kullandım ve inanılmaz memnun kalmıştım o kulaklıktan. Gene ona benzer bir ürün olursa çok iyi olur, önerilerinizi bekliyorum.

Bekleme şansınız var Corsair Void Wireless V2 yakın zamanda Türkiye'ye gelebilir. Ortalamada 7K bandından satışa sunulacak. Harici olarak Nova 5 olmadıysa tek seçenek Keris kalır.

Bekleme şansınız var Corsair Void Wireless V2 yakın zamanda Türkiye'ye gelebilir. Ortalamada 7K bandından satışa sunulacak. Harici olarak Nova 5 olmadıysa tek seçenek Keris kalır.
Bekleme şansım çok fazla yok açıkçası. Keris dediğiniz ürünü dr bulamadım.

Asus Pelta hakkında düşünceniz nedir?

Bekleme şansım çok fazla yok açıkçası. Keris dediğiniz ürünü dr bulamadım.

ASUS pelta hakkında düşünceniz nedir?

Pardon pelta demek istedim Keris'e gitti aklım :). Pelta alınabilir bir kulaklık kağıt üstünde sonuçları ve kullanıcı yorumları da güzel. Ben kişisel olarak ROG çevre ekipmanlarını önermiyorum. Kullanım amacınız oyun ise Cloud 3'te bakabilirsiniz onunda yorumları çok iyidir. Ancak deri pad olayı benim gözümde eksidedir. Bende şu an beklemedeyim Corsair Void Wireless V2 geldiğinde fiyatına göre değerlendirme yapacağım.

Pardon pelta demek istedim Keris'e gitti aklım :). Pelta alınabilir bir kulaklık kağıt üstünde sonuçları ve kullanıcı yorumları da güzel. Ben kişisel olarak ROG çevre ekipmanlarını önermiyorum. Kullanım amacınız oyun ise Cloud 3'te bakabilirsiniz onunda yorumları çok iyidir. Ancak deri pad olayı benim gözümde eksidedir. Bende şu an beklemedeyim Corsair Void Wireless V2 geldiğinde fiyatına göre değerlendirme yapacağım.
Ses kalitesi benim için şu an en önemlisi. Çoğunluklu müzik dinler ve oyun oynarım. Ancak malzeme kalitesinin de uzun ömürlü olması tercihim. CH 321'i 5 yıl kullandıktan sonra beni 2 yıl idare edecek bir kulaklığa bu kadar para bayılamam. :)

Ses kalitesi benim için şu an en önemlisi. Çoğunluklu müzik dinler ve oyun oynarım. Ancak malzeme kalitesinin de uzun ömürlü olması tercihim. Ch 321'i 5 yıl kullandıktan sonra beni 2 yıl idare edecek bir kulaklığa bu kadar para bayılamam. :)

Kullanımımız aynı diyebilirim. Vallahi hepsinin bir taraftan eksiği var yine en mantıklı bu bütçede pelta alıp SS'in yazılımını kullanman ya da Cloud 3 alıp dtsx+bass ile keyfine bakman. Ancak şunları göz önünde bulundurmakta fayda var pelta tarafında mikrofonu biraz parlak ve o bütçede gizlenmemesi biraz tuhaf ayrıca ASUS'un yazılımı şu anlık çöp SS ile kullanılır. Cloud ise deri padlerler geliyor. Büyük ihtimal ile 2 3 yıl sonra deri dökülmeleri başlayacak buna çözüm olarak kumaş ped alırım dersen Cloud al derim. Çünkü bass anlamında Cloud3 daha iyi müzik zevkiniz olacaktır ayrıca FPS oyunlarda bire bir.

Asus Pelta öneririm hocam. Her şeyiyle memnunum.

Kullanımımız aynı diyebilirim. Vallahi hepsinin bir taraftan eksiği var yine en mantıklı bu bütçede pelta alıp SS'in yazılımını kullanman ya da Cloud 3 alıp dtsx+bass ile keyfine bakman. Ancak şunları göz önünde bulundurmakta fayda var pelta tarafında mikrofonu biraz parlak ve o bütçede gizlenmemesi biraz tuhaf ayrıca ASUS'un yazılımı şu anlık çöp SS ile kullanılır. Cloud ise deri padlerler geliyor. Büyük ihtimal ile 2 3 yıl sonra deri dökülmeleri başlayacak buna çözüm olarak kumaş ped alırım dersen Cloud al derim. Çünkü bass anlamında Cloud3 daha iyi müzik zevkiniz olacaktır ayrıca FPS oyunlarda bire bir.
Hocam mikrofon parlak derken demek istediğinizi anlamadım. Işık olarak ise kullanımda herhangi bir ışığı yanmıyor, deaktif ederseniz kırmızı bir ışık yanıp bir kadın sesiyle “Microphone off” diyor. Yazılım konusunda ise ben bir problem yaşamadım fakat SS yazılımı ile daha iyi olacağını diyorsanız denemek isterim.

Son düzenleme:
Hocam mikrofon parlak derken demek istediğinizi anlamadım. Işık olarak ise kullanımda herhangi bir ışığı yanmıyor, deaktif ederseniz kırmızı bir ışık yanıp bir kadın sesiyle “microphone off” diyor.

Parlak dediğim ışığı değil hocam tiz ince bir ses atıyor.

Yazılım konusunda ise ben bir problem yaşamadım fakat SS yazılımı ile daha iyi olacağını diyorsanız denemek isterim.

Yazılım konusunda crate henüz olmamış gibi ben Fusion 2 300 ile yazılımı kurduğum mikrofonu bozuyor. SS EQ ayarları dahil olmak üzeri üst düzey bir yazılım denemenizde fazda var.

Parlak dediğim ışığı değil hocam tiz ince bir ses atıyor.

Yazılım konusunda crate henüz olmamış gibi ben Fusion 2 300 ile yazılımı kurduğum mikrofonu bozuyor. SS EQ ayarları dahil olmak üzeri üst düzey bir yazılım denemenizde fazda var.
Mikrofon yazılımsız kötü fakat dediğiniz olayı yaşamadım umarım da yaşamam. Bilgi için teşekkür ederim hocam, deneyeceğim.
Pelta aldım arkadaşlar, kafama uysun yeter.
Hayırlı olsun. Benim gibi koca kafalı birine bile olduysa size de olacaktır diye düşünüyorum.