Custom ROM kuracağım zaten, ayrıca yazılımla kamera düşürme falan hiç duymadım.

Şöyle SD bir ilan atabilir misiniz? Exynos 990 çok kötü diye biliyorum. Bir de sıfır alacak olursan en fazla A06 falan geliyor o da benim A32 ile aynı performansı verir.
S20FE'de ikisini de kullandım ikisi de canavar gibi bu arada.

Evet dünyadaki milyonlarca kullanıcıdan bir tanesinin ''Sanki kamera biraz kötüleşti yieaaaa'' yorumu ders kitaplarında okutulması gereken bir bilgi. Kesinlikle müthiş bir kanıt. Benim elimdeki S24'ün ne hikmetse kamera performansında hiçbir şey değişmedi. Samsung benim telefonu ''planlı eskitme''yi unuttu sanırım. Baktılar bende para yok, zaten zar zor almışım telefonu dediler ki bu garibanın telefona dokunmayalım.

Hayır keşke attığın örnek S21 serisi falan olsaydı. Eğer Samsung 1 sene önce ürettiği amiral gemisine, hala fabrikasında ürettiği (Emin değilim ama düz model kesin üretiliyordur ya da en azından hala sitesinde sattığı diyebiliriz) cihazına bunu yapacak kadar afedersiniz aptal bir firmaysa onların da aklına tüküreyim. Bu ticari olarak da mantıklı bir hamle değil.

Bir de bilinen bir gerçek yazıyorsunuz. :D Bunları söylediğin anda da direkt Samsung fanboyu Apple fanboyu damgasını saniyesinde yiyorsun. Kimse ''Acaba ben mi yanlış düşünüyorum?'' demiyor.

Nisan'da One UI 7 gelecek onun port ROM'unu yüklerim herhalde.

Bence nisandaki UI 7 ROM'u atmayın. Yılın sonuna doğru One UI8 port ROM'u atın. One UI 7'den kesinlikle daha toplu bir versiyon olacak. Ama S20 FE için genel olarak One UI 6.1 tavsiye ederim. Hem sorunsuz çalışır. Ama One UI 7 ve 8 hakkında garanti veremem.