75.000 TL bütçe ile oyun oynamak için hazır sistem önerisi

Sukehiro

Çalışkan
Merhaba. Yaklaşık 1 aydır sistem dizmeyi düşünüyorum ama bilgisayar toplama hakkında pek bilgim yok. Kullanım amacım genel olarak oyun için (CS2, Albion, Souls Like tarzı ve nadiren de olsa hikayeli oyunlar.) ve Adobe Photoshop falan. Ama ağırlıklı olarak oyun için kullanacağım.

AMD veyahut NVIDIA olması fark etmez, herhangi bir ön yargım yok. Bu özelliklere göre bir sistem toplamama yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 193625

Parçalardan kısmadan tek tek toplarım derseniz de aşağı yukarı bu rakama gelir.

Öncelikle teşekkür ederim hocam yardımınız için tek tek toplamada montaj için yardımcı olacak biri ya da guvenebilecegim bir yer yok o yüzden hazır sistem tercih ediyorum ve ekstra olarak 80kya kadar çıkabilirim bütçeyi yazıya eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın ona göre özelleştirmede başka önerileriniz varsa eklerseniz sevinirim.

Vallahi bence de etrafında bilen eden biri yoksa hazır almanı tavsiye ederim bende kendim toplayım dedim oradan buradan alınca bir parçada sorun var çözemedim garantiye yolladım ekran kartını hala bekliyorum.

9070XT ve 7800X3D ikilisi çok iyi 9700X işlemci de tercih edilir.

Bu sistem gayet dengeli, kötü parça yok, bütçeye göre işlemciyi 9800X3D yapabilirsiniz, SSD KC3000 olabilir.

@Sukehiro

Bu sistem gayet dengeli, kötü parça yok, bütçeye göre işlemciyi 9800X3D yapabilirsiniz, SSD KC3000 olabilir.

@Sukehiro

Sağ olun hocam teşekkür ederim yardımlarınız için.

Geçmiş olsun hocam umarım ileride başka bir sorunla karşılaşmazsınız.

Eki Görüntüle 193625

Parçalardan kısmadan tek tek toplarım derseniz de aşağı yukarı bu rakama gelir.

Hocam iyi günler son kez bir görüşleriniz ve fikirlerinize danışmak istedim.

Attığınız sisteme ek olarak bu sistemde https://www.gaming.gen.tr/urun/7003...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ işlemciyi 7800X3D anakartı da B840 yapsak.

Bu iki sistem arasından hangisi daha mantıklı bir karar olur bunun için size son kez danışmak ve fikir almak istemiştim hocam.

Son düzenleme:
@Sukehiro, B840 anakart alınmaz B850 ve 7800X3D yaptığınızda 70k oluyor, RAM, SSD ve PSU daha kötü kalıyor, onların iyilerini seçerseniz herhalde 90k falan olur.

@Sukehiro, B840 anakart alınmaz B850 ve 7800X3D yaptığınızda 70k oluyor, RAM, SSD ve PSU daha kötü kalıyor, onların iyilerini seçerseniz herhalde 90k falan olur.

Anladım hocam teşekkür ederim tekrardan

@20424 hocam iyi günler tekrardan monitördü masaydı Mouse'du falan her şeyi halettim bu akşam da attığınız sistem ve koltuğu alıp noktayı koymayı düşünüyorum almadan önce tekrar bir düşüncelerinizi almak istedim başka bir öneriniz var mı yoksa attığınız sistem hala en iyi seçenek mi teşekkür ederim şimdiden hocam görüşleriniz için.

Son düzenleme:
Kontrol edeyim.

@Sukehiro

Önerdiğim sistem 78k olmuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…