• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

75.000 TL bütçe ile oyun oynamak için hazır sistem önerisi

Şöyle bir olay var 55 bine de sistem toplanabiliyor ama parçalardan kısmak gerekiyor, bir parçayı iyi yakalıyorsunuz diğeri kötü oluyor, önerdiğim sitede de öyle, ucuz olanı özelleştireyim diyorsunuz, ya istediğimiz işlemci yok, ya anakart yok, ya soğutucu yok, bir şey mutlaka eksik oluyor.

Parça parça toplama şansınız yoksa daha iyi parçaları olan bir hazır sistem göremedim.

Özelleştirmede SSD kısmını KC3000 yapın fiyatı düşmüş.

Anladım hocam bu sistemi sipariş veririm o zaman akşam teşekkür ederim yardımlarınız için.

Anladım hocam bu sistemi sipariş veririm o zaman akşam teşekkür ederim yardımlarınız için.

Hocam gaming gecesi kapsamında bu sistem indirime girecekmiş müsaitseniz size de zahmet olmazsa bu sistem için özelleştirme yapıp atabilir misiniz sepete ilk dizdiginiz sistem ile birlikte atarım karşılaştırma yapmış olurum.

@LH44 hocam siz musait iseniz zahmet olmaz ise ince hesaptaki Hyper blaze sistem için özelleştirilme konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu sistem diğer sistemin fiyatına inerse direkt bunu alın, indirime göre anakartı b850 gaming plus yapabilirsiniz.

Rica ederim, takıldığınız noktada yazın yardımcı olmaya çalışırım.

@20424 'in özelleştirdiği şekilde alabilirsiniz.

Etiket bildirimi düşmedi bana, geç gördüm kusura bakmayın.
Esenlikler dilerim.

@20424'in özelleştirdiği şekilde alabilirsiniz.

Etiket bildirimi düşmedi bana, geç gördüm kusura bakmayın.
Esenlikler dilerim.

Estağfurullah hocam zaman ayırıp yanıt verdiğiniz için ben teşekkür ederim iyi akşamlar.

Bu sistem diğer sistemin fiyatına inerse direkt bunu alın, indirime göre anakartı B850 Gaming Plus yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 195466

Sağ olun hocam anakartı da değiştirerek sipariş verdim 79 kusure geliyordu anakartı değiştirmeden ilk dizdiginiz sistemden çok az fazlaydi bütçemi zorlamadigi için anakartı da dediğiniz gibi değiştirerek sipariş verdim teşekkürler tekrardan yardımlarınız için.

Dosya Ekleri

• IMG_20251024_220839.webp
    405 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Güzel olmuş, hayırlı olsun.

@Sukehiro, şimdi bir baktım bu sistemi tek tek topladığımızda daha pahalıya geliyor, iyi fiyata kaliteli bileşenli sistem aldınız.

Son düzenleme:
Güzel olmuş, hayırlı olsun.

@Sukehiro, şimdi bir baktım bu sistemi tek tek topladığımızda daha pahalıya geliyor, iyi fiyata kaliteli bileşenli sistem aldınız.

Sağ olun hocam bu konuda sizin katkınız ve tavsiyeleriniz çok büyük yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…