Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Şöyle bir olay var 55 bine de sistem toplanabiliyor ama parçalardan kısmak gerekiyor, bir parçayı iyi yakalıyorsunuz diğeri kötü oluyor, önerdiğim sitede de öyle, ucuz olanı özelleştireyim diyorsunuz, ya istediğimiz işlemci yok, ya anakart yok, ya soğutucu yok, bir şey mutlaka eksik oluyor.
Parça parça toplama şansınız yoksa daha iyi parçaları olan bir hazır sistem göremedim.
Özelleştirmede SSD kısmını KC3000 yapın fiyatı düşmüş.
Şöyle bir olay var 55 bine de sistem toplanabiliyor ama parçalardan kısmak gerekiyor, bir parçayı iyi yakalıyorsunuz diğeri kötü oluyor, önerdiğim sitede de öyle, ucuz olanı özelleştireyim diyorsunuz, ya istediğimiz işlemci yok, ya anakart yok, ya soğutucu yok, bir şey mutlaka eksik oluyor.
Parça parça toplama şansınız yoksa daha iyi parçaları olan bir hazır sistem göremedim.
Özelleştirmede SSD kısmını KC3000 yapın fiyatı düşmüş.
Hocam gaming gecesi kapsamında bu sistem indirime girecekmiş müsaitseniz size de zahmet olmazsa bu sistem için özelleştirme yapıp atabilir misiniz sepete ilk dizdiginiz sistem ile birlikte atarım karşılaştırma yapmış olurum.
Sağ olun hocam anakartı da değiştirerek sipariş verdim 79 kusure geliyordu anakartı değiştirmeden ilk dizdiginiz sistemden çok az fazlaydi bütçemi zorlamadigi için anakartı da dediğiniz gibi değiştirerek sipariş verdim teşekkürler tekrardan yardımlarınız için.