Bütçe
75.000 TL
Araştırayım hocam sağ olun olmadı bütçeyi arttırıp ASUS TUF alırım.

@LH44 hocam anakartı düşündüm eagle WI-FI6 anakartın fiyatı 8500TL, 2bin tl daha ucuz aynı özelliklere benzer anakart var mı? Wi-Fi desteğine ihtiyacım yok.
Msi B650M-P. Bu cuma muhabbeti nedir her yerde görüyorum hangi sitede indirim oluyor ?

@LH44 hocam anakartı düşündüm eagle WI-FI6 anakartın fiyatı 8500TL, 2bin tl daha ucuz aynı özelliklere benzer anakart var mı? Wi-Fi desteğine ihtiyacım yok.
ATX standardında en tercih edilebilir anakartlardan biri kendisi.

Colorful modelleri filan var ancak yazılımlsrı Gigabyte'tan da beter.

Asus ve MSI'ın giriş seviye anakartları kalıyor.

Msi B650M-P. Bu cuma muhabbeti nedir her yerde görüyorum hangi sitede indirim oluyor ?
O anakarta o para verilmez.

İncehesap'ta her cuma Gaming Gecesi oluyor. 100 civarı random ürün indirimlerle satılıyor.

Bazısı "WoW" dedirtirken, bazısı "yapmak için yapmışlar" dedirtiyor.

ASUS ve MSI'ın giriş seviye anakartları kalıyor.

İncehesap'ta her cuma gaming gecesi oluyor. 100 civarı random ürün indirimlerle satılıyor.

Neyse anakart kalsın hocam belki bu akşam indirimden bir şeyler yakalarız.

Asus ve MSI'ın giriş seviye anakartları kalıyor.

İncehesap'ta her cuma Gaming Gecesi oluyor. 100 civarı random ürün indirimlerle satılıyor.

Teşekkür ederim hocam, bu indirimleri kendimiz mi tarayacağız, paylaşan (şunu sakın kaçırmayın diyen) biri ya da bir site falan var mı?
Ve saat kaçta başlıyor acaba?

Teşekkür ederim hocam, bu indirimleri kendimiz mi tarayacağız, paylaşan (şunu sakın kaçırmayın diyen) biri ya da bir site falan var mı?
Ve saat kaçta başlıyor acaba?
İncehesap İnstagram hesabını takip edebilirsiniz.

Her Cuma saat 22.00'da başlıyor. Ürünler 19.00'dan itibaren açıklanıyor. (Fiyatları hariç)

@LH44

DRAM SSD dediğiniz buydu değil mi?

@LH44 Lexar ares RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 LD5BU016G-R6000GDLa DDR5 hocam bu RAM 5654TL, bunun yerine 4500TL civarı RGB'siz önerebileceğiniz RAM var mı? Bir de inchesap da 7800X3D indirime giriyor fiyatı iyi olursa onu alabilirim.

Son düzenleme:
Son düzenleme: