Önemli olan tek şey Hynix kullanması, 6000 CL30 zaten Hynix'a ya da M çıkmak zorunda, başkası olmuyor. Patriot yerine Kingston olunca hiçbir şey değişmiyor mantıken. A2-B2 slotlarına da takmışlardır ya da tek A2 slotunda da denemişlerdir muhtemelen.
Buraya açılan Patriot konularında da 6000'de boot etmiyordu sanırım, BIOS güncellemesi ve Nitro ayarları ile sorun çözülmüştü. Bir de MCR-PDM disabled ayarları, iGPU-Disabled, Fast Boot-disabled. Bu şekilde çözemediğim olmadı. Belki de kit faulty idi, net yorum yapamıyorum o yüzden.
Belki de kit EXPO'da faulty olabilir, bilemeyiz. Bir miktar fazla voltaj verip bakmak lazım ya da bu üstte bahsettiğim bir tık daha ince ayarlara girmek lazım. Aynı konu buraya da açılmıştı hatırlıyorum 5600'de sistem açıyor 6000'de açılmıyor ya da hata veriyordu. Bu verdiğim ayarlar ve Nitro ayarları ile düzelmişti.
Bir de ProcOdt Pu vesaire 480 ohm ayarlıyor yanlış hatırlamıyorsam giriş seviye kartlar Patriot için, o da yanlış. Onların düzeltilmesi lazım topluca, çok ince ayara giriyor. Normal kullanıcı bununla baş edemez, bilmek zorunda da değil. Üst seviye boardlarda sorun yaşattığına denk gelmedim ama Patriot'un
@Leon Scott Kennedy
Giriş seviye B650 boardlar ya da A620'ler termination denen empedans ve sinyallari yanlış ayarlıyor yani bu kit için sanırım, sebebini bilmiyorum, ince ayar ve Nitro ile düzeliyor, Nitro tek başına düzeltti diye hatırlıyorum buraya açılan konuda.