75 Mbps altyapıda Speedtest'te hız 140-170 Mbps çıkıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mechyfishy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 127

Arayüze girdim fakat buna nasıl bakacağımı anlayamadım. Basit şekilde anlatırsanız müteşekkir olurum.

Arayüze girdim fakat buna nasıl bakacağımı anlayamadım. Basit şekilde anlatırsanız müteşekkir olurum.
Arayüz markaya göre değişiyor ama genelde durum/internet/DSL/xDSL bilgileri gibi bir bölüm olur. Orada Downstream/Upstream, Current Rate/Actual Rate, Line Rate veya Attainable Rate yazan değerleri arayın. Özellikle Current/Actual Rate hattın şu an kaç Mbps ile senkron olduğunu gösterir; Attainable Rate ise hattın teorik olarak kaldırabileceği hızı. Bulamazsanız modem arayüzünün ana sayfasının ekran görüntüsünü atın, nereden gireceğinizi söyleyeyim. VDSL hatlarda modem bu DSL senkron bilgilerini gösterir.

Ekranı ChatGPT'ye atınca bana modemin LTE/4.5G olduğunu ve bu bilgilere ulaşamayacağımı söyledi. Kullandığım modem Turkcell Superbox, herhalde bu sebepten dolayı bunlara ulaşamıyorum, anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…