Merhaba 75Mbps internetim var ama çok yavaş. Instagram'dan mesaj atıyorum hemen gitmiyor bekletiyor, YouTube desen videolar açılmıyor. Neden internetim bu kadar yavaş?
Detaylar
Kim cevapladı?Warp kullanıyorum Goodbydpi iyi mi?Ne zamandır?
- Farklı tarayıcıda da deneyin.
- Amaç engelli sitelere girmek için olmasa da goodbydpi kullanmanız halinde de aynı sorunu yaşayıp yaşamadığınıza bakarak sorunu teşhis etmeniz mümkün olabilir.
Normal hızı hiç etkilemiyor. ISS nin sağladığı hızı alırsınız.
GoodbyDPI nin Türkiye sayfasına bakın. TR versiyonu orada. Genel versiyon ile bağlanamama ihtimaliniz var.
Warp hakkında bilgim yok.
Anladım.Normal hızı hiç etkilemiyor. ISS nin sağladığı hızı alırsınız.
GoodbyDPI nin türkiye sayfana bakın. TR versiyonu orada. Genel versiyon ile bağlanamama ihtimaliniz var.
Önce içeriği dikkatle okuyun.
Ben kurulmadan çalışan tipi kullanıyorum.
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey
Sana da iyi geceler.Önce içeriği dikkatle okuyun.
Ben kurulmadan çalışan tipi kullanıyorum.
İyi geceler.![]()
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkeygithub.com
Greatest
Uzman
Merhaba 75Mbps internetim var ama çok yavaş. Instagram'dan mesaj atıyorum hemen gitmiyor bekletiyor, YouTube desen videolar açılmıyor. Neden internetim bu kadar yavaş?
Eki Görüntüle 100104
DNS değiştir
QoS uygula
Sorun devam ediyorsa internet sağlayıcın ile görüş.