D Deidara5 Çalışkan Katılım 4 Mart 2026 Mesajlar 64 Beğeniler 12 Bugün 17:07 #1 Merhaba, IEM kulaklık hiç kullanmayan biri olarak; PUBG ve CS için alınabilir midir? Ayak sesleri vs. kasılır mı? Ya da single player oyunlarda tavsiye eder misiniz? (Days Gone gibi) Mikrofon kalitesi iyi midir? Mikrofonlu seçim yapılmalı mıdır? Genelde kablosunun kısa olduğunu görüyorum. Bazı modellerde de çıkmıyor sanırım. 2.5 jacklı mı alınmalıdır, Type-C olanı mı? Kulak üstü Havit gibi bir şey alacaktım ama bu kulvarda bahsettiğim özelliklerde tavsiye edebileceğiniz 750-1250 arası bir ürün önerebilir misiniz? Not: Sadece oyun için kullanacağım. Müzik dinlemek için Ugreen Hitune T3 kullanıyorum. Efsane bir ürün, özellikle bass'larda.
Merhaba, IEM kulaklık hiç kullanmayan biri olarak; PUBG ve CS için alınabilir midir? Ayak sesleri vs. kasılır mı? Ya da single player oyunlarda tavsiye eder misiniz? (Days Gone gibi) Mikrofon kalitesi iyi midir? Mikrofonlu seçim yapılmalı mıdır? Genelde kablosunun kısa olduğunu görüyorum. Bazı modellerde de çıkmıyor sanırım. 2.5 jacklı mı alınmalıdır, Type-C olanı mı? Kulak üstü Havit gibi bir şey alacaktım ama bu kulvarda bahsettiğim özelliklerde tavsiye edebileceğiniz 750-1250 arası bir ürün önerebilir misiniz? Not: Sadece oyun için kullanacağım. Müzik dinlemek için Ugreen Hitune T3 kullanıyorum. Efsane bir ürün, özellikle bass'larda.
T Trina 48 Uzman Rezonans Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 541 Beğeniler 316 Bugün 17:20 #2 Kz libra x alabilirsin, neutral-bright bir kulaklık. Çözünürlüğü iyi, soundstagei fiyatının üstünde geniş.
Kz libra x alabilirsin, neutral-bright bir kulaklık. Çözünürlüğü iyi, soundstagei fiyatının üstünde geniş.