750-1.250 TL'ye IEM kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deidara5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 143
  • Etiketler Etiketler
    iem önerisi
Bütçe
750-1.250 TL

Normalde ben de fr her şeyi söylemez demem zaten, fakat bunun profil değişik yorumlar değişik, aşırı bir şey çıkaramıyorum bu yüzden. Örneğin attığın yorumu ben zaten önceden okudum, ve kötü algılamadım şahsen. Adam zaten her konuya ortalama demiş, tek olayı mobile demesi o görselde. Dil farkı da var kullanıldığı anlam değişebiliyor onu geçiyorum mobilde de ses kasılan bir sürü oyun var zaten. Dediğim gibi ne anlamda dediğini %100 bilemem fakat ben bunu çıkardım oradan. Aşırı dar değil vs demesi de idare eder ortalama diyor gibi geldi bana. YouTube'da olan videoların çoğunda hibrit deniyordu bu IEM için, bundan dolayı ben çok kötü olacağını düşünmüyorum.

Aslında anlaşamadığımız konu şu, size göre kötü olan oyun performansı bana göre benim algıma göre normal bir performanstır örnek veriyorum. Çünkü dediğim gibi hem çok önemsemem hem de çok işim de yok ses kasma ile ilgili. Aslında burada beklenti önemli, benim beklentim o denli olmadığından yorumlarda da kötü bir şey görmediğimden net konuşamıyorum. Yoksa sizin dediğiniz doğrudur, benim kafamı kurcalayan ise kullanıcı yorumu. Dediğim gibi doğrusunuzdur, ben ürün gelince güzelce deneyip yazacağım yine ben de meraktayım çünkü. Ks de hiç IEM kullanmadığından seçenek sundum, yoksa eminse alsın geçsin zaten librayı kafa yormaya gerek yok. Ki aslında yazımda zaten sadece oyun için falan alınır da demedim önermedim de, daha hibrit bir IEM olduğu zaten ortada. Ben giriş olarak deneme amaçlı düşünüp seçenek sundum. Ve dediğin gibi imaging gibi birçok konu ancak dinlemeye dayalı, bakalım belki o konularda iyidir de ondan hibrit diyorlardır belki daha farklıdır göreceğiz. Başka IEM olsa net konuşacağım da bunun hakkında yorum da az olduğundan böyle mecbur.

Ben zaten illa oyun için alınsın demiyorum. Arkadaş yazdı gitti arada cevap verseydi, bütçeyi artırırım-artıramam. Hiç müzik dinlemem-arada dinlerim, bir şeyler deseydi her şey daha kolay olurdu . İnceleyen kişi nazikçe ses kasma için uygun olmadığını ifade etmiş diyelim.

2.5d, not holographic vs.

Yani stereo ayrım fena değil. Ama iş yatay düzlemden çıkınca, yakınlık-uzaklık ve yükseklik olunca yetersiz kalıyor.

Vallahi hocam arkadaş bir yazsaydı keşke, boşa konuşuyoruz biz şu an büyük ihtimalle. Ne derecede ciddi şekilde oyun oynayacak, şu an oyunda kullandığı ne. Hikayeli oyun mu daha çok oynayacak rekabetçi mi? Hiçbir şey bilmiyoruz.

Umarım o kadar fark olacaksa bütçeyi biraz artırabilirim der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…