Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2267

Becerikli
Arkadaşlar alacağım PC’de PowerColor Fighter RX 7800XT 16 GB ekran kartı bulunuyor. Anakartı da ASRock A620M HDV. Anakartta PCI portunun eğilmesinden korkuyorum. Destek koymalı mıyım bu karta, yoksa koymamalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam zamanında MSI GTX 980 4G Gaming kartını kullanırken kart sarkma yapmaya başlamıştı. Kartın ağırlığı 1 kiloyu çok çok az geçiyordu.

O kart bile sarkma yaparken sizin 7800XT için bir destek kullanmanız iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Hocam zamanında MSI GTX 980 4G Gaming kartını kullanırken kart sarkma yapmaya başlamıştı. Kartın ağırlığı 1 kiloyu çok çok az geçiyordu.

O kart bile sarkma yaparken sizin 7800XT için bir destek kullanmanız iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Çözüm

Mantıklı geldi. Ekran kartının fotoğrafına bakarken bile o ağırlığı hissedebiliyorsun. Diğer yanıt veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Destekleyecek bir şey koyacağım.