Kasa modeli nedir?
www.akakce.com
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Deepcool CH510 kullanıyorumKasa modeli nedir?
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Attığım model iyi. 2K bandına frost commander var fakat stoku yok. Onuda bekleyebilirsiniz. 2 üründe kasanızla uyumlu.
Attığım model iyi. 2K bandına frost commander var fakat stoku yok. Onuda bekleyebilirsiniz. 2 üründe kasanızla uyumlu.
Anladım bir bakayım şu an ilk satıcıda stok yok gözüküyor, N11 üzerinden qp satıyor oradan alırım farklı bir öneri yoksa.
Anladım bir bakayım şu an ilk satıcıda stok yok gözüküyor, N11 üzerinden qp satıyor oradan alırım farklı bir öneri yoksa.
Qp den alabilirsiniz.
Farklı bir öneri olmadığına göre satın alıyorum bunu teşekkürler
pawEn
Üstün
Farklı bir öneri olmadığına göre satın alıyorum bunu teşekkürler
İkisi de alinir. Akar. FC140 daha iyi olur kasaya bakmadim daha. 165mm destekliyorsa alinir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Destekliyor o sıkıntı değil fakat stok yok pawencim.İkisi de alinir. Akar. FC140 daha iyi olur kasaya bakmadim daha. 165mm destekliyorsa alinir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube