Bütçe
8000 12000

fatih27

Çalışkan
Merhabalar, FPS oyunları için 24 inç bir monitörüm mevcut lakin PS4 ve hikayeli oyunlar için, RDR2 ve direksiyon setiyle oynamak istediğim oyunlarda 24 inç küçük kalıyor. 32 inç bir monitör arıyorum ama, seçenek çok ve bütçem kısıtlı, 8 12 bin arası. Forumda benzeri konular gördüm ama bu bütçelerle görmediğim için açtım.

Ben 4 ürün listeledim ama pek anlayan biriside değilim ürünler şunlardır

LS32CG552EUXUF
S32CG552
LC32G55TQWRXUF
MSI Optix G32C4

Son düzenleyen: Moderatör:
Eklerim dersen bu bütçelerde alabileceğin en iyi monitör.

Samsung'un G55T vs G55C serileri direkt olarak çöp. Uzak dur. G32C4'e dair inceleme yok lakin eski model diye biliyorum, eski VA'lar yavaş panele sahip.

Odyssey G6'ya bütçe artıramam dersen AW3225DM alınabilir.

Buna bakabilirsiniz isterseniz. Ayrıca eğer monitör ile ilgili bir sorunuz varsa @BerkayZ87 'e başvurabilirsiniz.

Samsung'un G55T vs G55C serileri direkt olarak çöp. Uzak dur. G32C4'e dair inceleme yok lakin eski model diye biliyorum, eski VA'lar yavaş panele sahip.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...curved-180-hz-oyuncu-u-fiyati,1050088294.html
Peki bu G6'da CHG70 modellerinde olduğu gibi bir sene kullanım sonunda monitor ısınana kadar vertical çizikler / görüntü vermeme vb oluyor mu?

Eklerim dersen bu bütçelerde alabileceğin en iyi monitör.

Aradaki 3000 liraya yakin bir fiyat farkı var peki Berkay hocam yani değer mi o farkina yoksa Dell i alıp geçeyim mi?

Tamamdır size güveniyorum sipariş vereceğim akşam. İlginiz için teşekkürler.

Berkay hocam monitör geldi de yapmam gereken ayar var mı ve içinden çıkan HDMI kablosunu mu kullanayım? Bende 270 Hz destekleyen HDMI kablosu var şu anda PS4 PES 18'de deniyorum ama uzun top attığımda oyunculari böyle geçerken gölge gibi yırtılma oluyor.

Yukarıdaki sorunuma bakar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır size güveniyorum sipariş vereceğim akşam. İlginiz için teşekkürler.

Berkay hocam monitör geldi de yapmam gereken ayar var mı ve içinden çıkan HDMI kablosunu mu kullanayım? Bende 270 Hz destekleyen HDMI kablosu var.
Icinden cikani da kullanabilirsin, fark etmez. Konsolda kullanacagin icin 2K 120 Hz verse yeter zaten.