Bütçe
8.000 - 13.000

WebSmith

Deneyimli
Makaleler
1
Yaz mevsimiyle birlikte sıcaklar da geldi ve ben de bir klima almayı düşünüyorum. Normal klima yerine mobil klima almayı düşünüyorum. 8-13 bin TL arasında hangi mobil klimaları önerirsiniz? Sesli çalışması sorun değil, oda çok büyük değil. Daha çok güzel serinletmesi benim için önemli.

Selamlar,

Dün aile evi için klima araştırması yaptım. Belirttiğiniz bütçeyle klima almak oldukça zor görünüyor. Ancak, içerisine buz veya soğuk su konularak çalışan hava soğutucular mevcut. Bu cihazlar basitçe, içindeki vantilatör sayesinde buzlu suyun serinliğini ortama üflüyor.

Ancak bildiğiniz gibi gerçek bir klima sisteminde, içeride ya da dışarıda klimayı besleyen bir dış ünite bulunur. Alternatif olarak salon tipi klimalar da mevcut, fakat onların fiyatları oldukça yüksek.

Selamlar,

Dün aile evi için klima araştırması yaptım. Belirttiğiniz bütçeyle klima almak oldukça zor görünüyor. Ancak, içerisine buz veya soğuk su konularak çalışan hava soğutucular mevcut. Bu cihazlar basitçe, içindeki vantilatör sayesinde buzlu suyun serinliğini ortama üflüyor.

Ancak bildiğiniz gibi gerçek bir klima sisteminde, içeride ya da dışarıda klimayı besleyen bir dış ünite bulunur. Alternatif olarak salon tipi klimalar da mevcut, fakat onların fiyatları oldukça yüksek.
Evet, hava soğutucularını da araştırdım fakat pek kafama yatmamıştı. Bu bütçede Kumtel KMPAC-7 Juniper modelini buldum. Bu model nasıldır?

Evet, hava soğutucularını da araştırdım fakat pek kafama yatmamıştı. Bu bütçede Kumtel KMPAC-7 Juniper modelini buldum. Bu model nasıldır?
Sizi yanlış yönlendirmek istemem ancak dışarıya boru verilen ürünler de hava soğutucudan ziyade klima olarak geçiyor. Buz, soğuk su vs uğraşmazsınız. Bu cihaz hakkında bilgim yok.

Peki bütçemi ne kadar arttırmam gerekiyor düzgün bir model alabilmek için?
Ne desem sizi yanıltabilirim. Fiyatlar biraz yüksek geldi koçtaş a gidip baktım dün, şimdilik rafa kaldırdım bu ihtiyacı. Siz bir ürün bulursanız uygun fiyat performanslı bizi de yeşillendirin. İyi günler.