Faz sayısı kadar ne kadar serin çalıştığıda önemli, Max bütçeniz nedir?

Bende B850'yi B650 okudum, oluyor böyle şeyler.
Cidden kusuruma bakmayın tekrardan insanlık hali hatamın farkındayım. Şu anda hatamı düzeltmek ve konu sahibine yardımcı olmak adına bu işlemciye yakışır alternatif bir anakart arıyorum. X serisi bir işlemciye tabii ki de yakışan şey OC/UD özelliklerinin açık olduğu bir anakarttır.

Faz sayısı kadar ne kadar serin çalıştığıda önemli, Max bütçeniz nedir?
Max bütçe mi? 8.600'de geziyor desek? Ama elimden geldiğince 8.000'lerde bir şey arıyorum.
Ama zaten faz sayısı fazla olduğu için serin çalışması gerekmez mi? Yanlarinda da büyük soğutma bloğu var ne de olsa.
Cidden kusuruma bakmayın tekrardan insanlık hali hatamın farkındayım. Şu anda hatamı düzeltmek ve konu sahibine yardımcı olmak adına bu işlemciye yakışır alternatif bir anakart arıyorum. X serisi bir işlemciye tabii ki de yakışan şey OC/UD özelliklerinin açık olduğu bir anakarttır.
Hiç sorun değil 👍
Ama başka kişiler sorun edebiliyor, onlara karşı bence dikkat et.

Hiç sorun değil 👍
Ama başka kişiler sorun edebiliyor, onlara karşı bence dikkat et.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Birazcık konu dışı olacak bahsettiğiniz insanlarda aynı hatayı kendileride yapabileceği için bu saygısızlığı gördüğüm gibi o insanlar ile konuşmam. Size de tavsiyem konuşmayın. Saygı karşılıklıdır. Karşı taraf da hata yapabilir. Geri dönülemez hatalar olmasın yeterki.

Hocam konuya dönersek Wi-Fi sizin için bir problem değilse: https://pckolik.com.tr/urun/B650M-AORUS-ELITE tercih edebilirsiniz.
@20424 hocam kendiside incelesin. Zaten bilirsiniz ki AORUS markası da direk ROG gibi bir sınıftadır.