Celik2TR
Uzman
- Makaleler
- 3
Evet benim hatam B850 olarak okudum. Kusuruma bakmayın.OC özellikleri kapalı A620 ve B840 anakartlarda, alınmamalı.
Evet benim hatam B850 olarak okudum. Kusuruma bakmayın.OC özellikleri kapalı A620 ve B840 anakartlarda, alınmamalı.
Ben de hissettim bir eksisi var da, benim düşündüğüm başka bir şeydi, çarpan kilit olduğunu sizden öğreniyorum.OC özellikleri kapalı A620 ve B840 anakartlarda, alınmamalı.
Evet benim hatam B850 olarak okudum. Kusuruma bakmayın.
Cidden kusuruma bakmayın tekrardan insanlık hali hatamın farkındayım. Şu anda hatamı düzeltmek ve konu sahibine yardımcı olmak adına bu işlemciye yakışır alternatif bir anakart arıyorum. X serisi bir işlemciye tabii ki de yakışan şey OC/UD özelliklerinin açık olduğu bir anakarttır.
Max bütçe mi? 8.600'de geziyor desek? Ama elimden geldiğince 8.000'lerde bir şey arıyorum.Faz sayısı kadar ne kadar serin çalıştığıda önemli, Max bütçeniz nedir?
Hiç sorun değilCidden kusuruma bakmayın tekrardan insanlık hali hatamın farkındayım. Şu anda hatamı düzeltmek ve konu sahibine yardımcı olmak adına bu işlemciye yakışır alternatif bir anakart arıyorum. X serisi bir işlemciye tabii ki de yakışan şey OC/UD özelliklerinin açık olduğu bir anakarttır.
Ama zaten faz sayısı fazla olduğu için serin çalışması gerekmez mi?
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Birazcık konu dışı olacak bahsettiğiniz insanlarda aynı hatayı kendileride yapabileceği için bu saygısızlığı gördüğüm gibi o insanlar ile konuşmam. Size de tavsiyem konuşmayın. Saygı karşılıklıdır. Karşı taraf da hata yapabilir. Geri dönülemez hatalar olmasın yeterki.Hiç sorun değil
Ama başka kişiler sorun edebiliyor, onlara karşı bence dikkat et.