8.000-9.000 TL arası sıvı soğutma önerisi

berat_01 12

Yetkin
Merhaba, ben sistemimde ryezen 7 7700X kullanıyorum ve sıvı soğutma olarak da ASUS TUF Gaming LC 240 mm sıvı soğutması yetmiyor. Valorant'ta 75 dereceleri görüyorum. Sıvı soğutma tavsiyesine ihtiyacım var. Kaliteli olsun. Fiyat 9500'e çıkabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar yüksek fiyata gerek yok bence, bu fazlasıyla işinizi görür.

Daha çok tanınmış marlardan olsa daha iyi gibi sanki.

Tabii ki tanındık ama ASUS NZXT Cooler Master gibi markalardan olsa daha iyi olur.

Lf II hayvan gibi kaliteli bir modeldi şimdi ise üstüne daha da koyup çıkardılar. ASUS'un ekranlı falanlı filanlı bir soğutucusuna o kadar para vermeye gerek yok. Ayrıca 75 derece fazla değil, Turbo frekansında mı kullanıyorsun işlemciyi? UV yaptın mı?

İşlemci stok ayarlarında işelemciyle en ufak yük bindirdiğimde 98'i vuruyor.

Tabii ki tanındık ama ASUS NZXT Cooler Master gibi markalardan olsa daha iyi olur.
Saydiginiz firmalar sogutma urunleri konusunda cok fazla iyi degil ozellikle de ASUS. Ve buna karsin fiyat poltikalari da agresif.

Arctic direkt sogutma bilesenleri ureten bir firma ve garanti konusunda da uzmuyorlar genelde. Sivi sogutmadan bahsediyorsak garanti onemli bir sey.

Bunu düşünmüştüm aslında.
Veya NZXT Kraken serisi.

Şu an kullandığın soğutucu da gayet yeterli olması lazım. Kasa içi hava akışın kötüyse sıcaklıklar yükselebilir, ayrıca işlemcin 7/24 95 derece çalışsa bile hiçbir zararı yok.

Ama alternatif olarak alacaksan LS720 alabilirsin en iyi F/P.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…