Merhaba, ben sistemimde ryezen 7 7700X kullanıyorum ve sıvı soğutma olarak da ASUS TUF Gaming LC 240 mm sıvı soğutması yetmiyor. Valorant'ta 75 dereceleri görüyorum. Sıvı soğutma tavsiyesine ihtiyacım var. Kaliteli olsun. Fiyat 9500'e çıkabilir.
Kutudan Çıktığı Gibi Hazır - Kolay Kurulum Liquid Freezer III, önceden monte edilmiş basma konfigürasyonlu radyatör fanları sayesinde hemen kullanıma hazırdır. Fan kabloları hortumların ceketine entegre olduğundan anakarta yalnızca bir kablonun bağlanması yeterli olur. Teslimata dahil olan MX-6...
Kutudan Çıktığı Gibi Hazır - Kolay Kurulum Liquid Freezer III, önceden monte edilmiş basma konfigürasyonlu radyatör fanları sayesinde hemen kullanıma hazırdır. Fan kabloları hortumların ceketine entegre olduğundan anakarta yalnızca bir kablonun bağlanması yeterli olur. Teslimata dahil olan MX-6...
Lf II hayvan gibi kaliteli bir modeldi şimdi ise üstüne daha da koyup çıkardılar. ASUS'un ekranlı falanlı filanlı bir soğutucusuna o kadar para vermeye gerek yok. Ayrıca 75 derece fazla değil, Turbo frekansında mı kullanıyorsun işlemciyi? UV yaptın mı?
Lf II hayvan gibi kaliteli bir modeldi şimdi ise üstüne daha da koyup çıkardılar. ASUS'un ekranlı falanlı filanlı bir soğutucusuna o kadar para vermeye gerek yok. Ayrıca 75 derece fazla değil, Turbo frekansında mı kullanıyorsun işlemciyi? UV yaptın mı?
En ucuz Asus ROG STRIX LC III 360 ARGB White Edition İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG STRIX LC III 360 ARGB White Edition İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 9.325,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bunu düşünmüştüm aslında.
Veya NZXT Kraken serisi.
Şu an kullandığın soğutucu da gayet yeterli olması lazım. Kasa içi hava akışın kötüyse sıcaklıklar yükselebilir, ayrıca işlemcin 7/24 95 derece çalışsa bile hiçbir zararı yok.
Ama alternatif olarak alacaksan LS720 alabilirsin en iyi F/P.