Bütçe
6.000-7.000 TL
Çok sessiz model çok zor, işlemci yüke binince fanlar fırıl fırıl dönecek, RPM hızı artacak, mecbur yine ses olacak yani, boş kullanımda önerilen modellerin hepsi sessiz çalışıyor zaten.

LS720 Arctic P12 PWM pst 120mm taktım bundan daha sessiz model olur mu? Bu fanları taksam peki üstadım? Bir tane alacağım çünkü. Hangisini alayım karar veremedim. Lian Li de varmış. Fan değişerek ses düşmez mi?

LS720 Arctic P12 PWM pst 120mm taktım bundan daha sessiz model olur mu?

Şu an seni rahatsız eden fanların modeli ile alacağın fanların desibel değerini karşılaştır. Bir de şu an mesela 1200 RPM hızında dönüyorsa test videolarını izle, buradan direkt sessiz olur demek doğru olmaz.

Şu an seni rahatsız eden fanların modeli ile alacağın fanların desibel değerini karşılaştır. Bir de şu an mesela 1200 RPM hızında dönüyorsa test videolarını izle, buradan direkt sessiz olur demek doğru olmaz.

Bu son aldığım ARCTIC'ler iyi hocam. Tamamdır, bakacağım. Stok fan olarak kasaya Lian Li fan taksam nasıl olur acaba @michaelscofield

Bu son aldığım Arctic'ler iyi hocam. Tamamdır, bakacağım. Stok fan olarak kasaya Lian Li fan taksam nasıl olur acaba @michaelscofield

Lian Li uni fan SL.