Merhaba şu an sistemimde kullanmış olduğum GTX 1650 kartı satıp yeni bir kart almak istiyorum bütçem 8-9 bin TL en fazla hangi kartı tavsiye edersiniz?
Intel ARC A750 Limited Edition 21P02J00BA 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sparkle ORC'nin incelemesini pek bulamadim, sogutma olarak cok ciddi fark yaratacagini da dusunmuyorum eger A580 modelindeki ORC ile sogutma tasarimi ayni ise. Limited Edition'nun fanlari yukte sesli calisiyor fan curve gerekebilir eger rahatsiz ederse. Arada fiyat farki yoksa Sparkle ORC'de alinabilir.
Sparkle ORC'nin incelemesini pek bulamadim, sogutma olarak cok ciddi fark yaratacagini da dusunmuyorum eger A580 modelindeki ORC ile sogutma tasarimi ayni ise. Limited Edition'nun fanlari yukte sesli calisiyor fan curve gerekebilir eger rahatsiz ederse. Arada fiyat farki yoksa Sparkle ORC'de alinabilir.
Urun 2.el, sifir urunlerde direkt sifir etiketi oluyor bu sitede ki sifir bile olsa parasini hak etmiyor zaten.
Ürün 2.el, sifir urunlerde direkt sifir etiketi oluyor bu sitede ki sifir bile olsa parasini hak etmiyor zaten.