Merhaba şu an sistemimde kullanmış olduğum GTX 1650 kartı satıp yeni bir kart almak istiyorum bütçem 8-9 bin TL en fazla hangi kartı tavsiye edersiniz?

Sapphire Pulse RX 5700 XT be 8 GB OC 256bit GDDR6 DX(12) PCI-Express 4.0 ekran kartı 11293-09-20G

XFX AMD Radeon RX6600 8 GB GDDR6 128bit ekran kartı RX-66XL8lfdq

2. el mi tam bilemiyorum ancak iade var.

Peki Arc A750 hangi modelini tavsiye edersiniz ikisi de aynı fiyatta Limited Edition mu Sparkle modeli mi?
Sparkle ORC'nin incelemesini pek bulamadim, sogutma olarak cok ciddi fark yaratacagini da dusunmuyorum eger A580 modelindeki ORC ile sogutma tasarimi ayni ise. Limited Edition'nun fanlari yukte sesli calisiyor fan curve gerekebilir eger rahatsiz ederse. Arada fiyat farki yoksa Sparkle ORC'de alinabilir.

2. el mi tam bilemiyorum ancak iade var.
Urun 2.el, sifir urunlerde direkt sifir etiketi oluyor bu sitede ki sifir bile olsa parasini hak etmiyor zaten.

C0A24773-C2A7-4EF7-A6CC-3D325D4710CC.webp

Sparkle ORC'nin incelemesini pek bulamadim, sogutma olarak cok ciddi fark yaratacagini da dusunmuyorum eger A580 modelindeki ORC ile sogutma tasarimi ayni ise. Limited Edition'nun fanlari yukte sesli calisiyor fan curve gerekebilir eger rahatsiz ederse. Arada fiyat farki yoksa Sparkle ORC'de alinabilir.

Urun 2.el, sifir urunlerde direkt sifir etiketi oluyor bu sitede ki sifir bile olsa parasini hak etmiyor zaten.

Eki Görüntüle 54991
Hocam A580 Orc modelinde soğutması güzel ancak çok sesli. Ayrıca Intel ciddi sorunlu.

Ürün 2.el, sifir urunlerde direkt sifir etiketi oluyor bu sitede ki sifir bile olsa parasini hak etmiyor zaten.

Eki Görüntüle 54991

Konu dışı: Hocam tüketici hakları hakkında bir şey biliyorsanız konuma gelebilir misiniz? incehesap.com kargo iade işlemi yapmıyor