Bütçe
8.000 TL

Zaranon

Uzman
Yakın zamanda akıllı saat almayı planlıyorum. Aklımda Huawei Watch GT 5 var. Hem şarjı uzun gidiyor hem de kordon değişerek klasik saat gibi şık bir görünüm de elde edilebiliyor. Benim de saatten beklentim bu aslında. Normalde Samsung Watch'lar kesinlikle çok başarılı fakat her gün şarj edeceğim bir saat almayı şu anlık planlamıyorum.

Bütçe 8K fakat ne kadar ucuz o kadar iyi kafasındayım. GT 5 en iyi tercih mi sizce? Kullanan varsa iyi/kötü geri bildirimini bildirebilirse sevinirim. Daha iyi bir öneriniz olduğunu düşünüyorsanız onu da alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiye etmem. Watch 8 44mm ve GT 5 46mm kullanıyorum, istediğini sor gelsin :D. Öncesinde de 2'şer yıl Watch 4 44 ve Watch 6 44 kullandım, W6 yine GT5 ile eşzamanlı. Huawei diğerinin yanında yarım akıllı, kesinlikle iki bildirim gösteren dijital saat gibi bir şey, ötesi değil.

Pilini öve öve bitiremiyorlar, geceleri takmadan 5 gün gidiyordu. W8 gece de takarak 3 gün gidiyor şu an, W6 geceli 2 gün gidiyordu. Hepsinde de tüm sensörler+AOD açık. Sensör ve ölçüm konusunda da fersah fersah geride Huawei'ler. Yani evet pili daha uzun çünkü harcayacak fonksiyonellik yok :D
Uygulama tarafında da uygulamasının her yeri reklam ve pro üyelik dolu, ayarları ve kişiselleştirmesi deli kısıtlı. Bildirim özelleştirmesi direkt yok, Whatsapp bildirimin açıksa oradaki her bir mesaj teker teker titretiyor kolunu.

Gümüş kasa W8 ya da W8C alarak istediğin klasik şık görünümü gözün kapalı elde edersin. Kordon mekanizması kökten değiştiği için sen kutusundan silikon kordonlu çıkan düzünü bile alsan tokalı deri kordonla kasa bağlantılarına kadar değiştirebiliyorsun. Ha bu arada benim GT5 alma nedenim de birebir aynıydı, mavilisini aldım ve metal kordon takarak kullandım kullandığım süre boyunca. Şu anda da yatıyor çekmecemde.

Mavilisini aldım ve metal kordon takarak kullandım

Birebir aynı kombinasyonu düşünüyordum. Şarjını dahi geçtim diğer konularda da durum gerçekten bu kadar kötüyse ve açık konuşmak da gerekirse, soğudum tamamen saatten :/.

Watch 8'e fiyatından ötürü dikkat etmemiştim lakin görüntüsü gerçekten güzel fakat fiyat çok pahalı direkt iki kat oluyor. Şu durumunda bütçemi aşıyor fakat ilerleyen zamanda ucuzlarsa aklımın köşesinde bir saat olacak. Sanıyorum ki şu anlık saat alma işini ertelemem gerekecek.

Birebir aynı kombinasyonu düşünüyordum. Şarjını dahi geçtim diğer konularda da durum gerçekten bu kadar kötüyse ve açık konuşmak da gerekirse, soğudum tamamen saatten :/.

Watch 8'e fiyatından ötürü dikkat etmemiştim lakin görüntüsü gerçekten güzel fakat fiyat çok pahalı direkt iki kat oluyor. Şu durumunda bütçemi aşıyor fakat ilerleyen zamanda ucuzlarsa aklımın köşesinde bir saat olacak. Sanıyorum ki şu anlık saat alma işini ertelemem gerekecek.
2 kat olmaması lazım, 11.000'e falan rahat alırsın. Sahibinden'e bakarsan daha ucuza da bulursun, Samsung kampanyasıyla ucuza alıp elinden çıkartarak paraya çeviren çok var. Ama evet aşıyor biraz.

Watch GT 5 yine de öyle kötü alınmaz değil ama ederini asla hak etmiyor, 8.000 ona vermem. Ben kendisine hediye edilmiş birinden jelatinli kutu haliyle 4'e almıştım, Akakçe fiyatı 7200'dü.